BC RACING Coilovers - AUDI - TTPrice

Layout:
TT

Audi TT ilman urheilullista alustaa on kuin… Meiltä löytyy useita vaihtoehtoja Audi TT:n alustasarjoista. Alustamme avulla luot autoosi matalaa sporttisuutta, joka siihen kuuluu.

Paitsi huippudynaamisen ulkonäön, saat alustallamme Audi TT:hen ennennäkemättömän laajat säätömahdollisuudet. Säädä ajo-ominaisuudet erikseen kesään ja talveen, rata-ajoon tai maastoon - ihan kuten itse haluat.

Paitsi alustan korkeutta, säädät myös sen jäykkyyttä sekä uudemmissa TT-malleissa camber-kulmaa eli pyörän pystykallistusta lähes portaattomasti. Alustamme ovat korkealaatuisia ja niiden kestävyys on testattu Suomen oloissa. Siksi annamme Audi TT alustoillemme kahden vuoden takuun.

Vaimennuksemme laatu tyydyttää vaativimmankin autoilijan tarpeet. Vaimetimemme ovat omaa luokkaansa, sillä käytämme vain laadukkaita monotube-vaimentimia, joiden suorituskyky on lyömätön. Se syntyy suuresta männästä, maksimaalisesta öljyntilavuudesta, kovasta kuumuuden kestävyydestä sekä pienestä kavitaatioriskistä.

Vaimennus on aiempaakin herkempisäätöinen ja saat luotua kovassakin ajossa moitteettomat ajo-ominaisuudet kaikenlaisilla teillä.

Tutustu Audi TT alustasarjoihimme, tlaa helposti netistä ja vaikutu!

Loading...