BC RACING alustasarjat

Hinta

Asettelu:

BC COILOVERIT - SUOMEN SUOSITUIN ALUSTA

bcracing
 • Myydyimmät coiloverit Suomessa
 • Saatavissa yli 500:aan automalliin
 • 5/5 tyytyväisyys
 • Korkeus- ja jäykkyyssäädettävä
 • Yksilöllisesti kuhunkin automalliin tehty vaimennus
 • 2 vuoden takuu
 • Muutoskatsastettavissa kaikkiin autoihin
 • Helppo asennus
 • Kestotestattu Suomen oloissa - LUE TESTIRAPORTTI
 • Kilpakäytössä menestynyt
 • Jopa tarvikeosia edullisempi vaihtoehto


MONOTUBE VAIMENNIN


Kaikki BC Racing vaimentimet ovat laadukkaita monotube-vaimentimia. Monotube-vaimentimessa on isompi mäntä ja öljytilavuus, parempi lämmönkesto ja pienempi riski öljyn kavitoinnille. BC Racing käyttää sarjoissaan yksilöllisesti valmistettuja vaimentimia geneeristen vaimentimien sijaan. Kunkin automallin jouset, vaimentimien mitat ja venttiilöinti valitaan sadoista vaihtoehdoista tarkan tuotekehityksen ja prototyyppitestauksen perusteella. Näin varmistutaan siitä että sekä ajokorkeus että -ominaisuudet saadaan halutuiksi. Siksi BC Racing on Suomenkin suosituin alustasarjamerkki.

korkeus

KORKEUSSÄÄTÖ

BC Racingin ratkaisussa korkeus säädetään alakiinnikkeen paikkaa kierretolpassa muuttamalla. Tämä jousesta erillinen säätö on ylivoimainen tapa sillä se ei vaikuta jousen ominaisuuksiin eikä vaimentimen vaimennusalue muutu.

vaimennus

VAIMENNUKSEN SÄÄTÖ

Kaikissa BC vaimentimissa on 30-portainen vaimennustehon säätö jolla säädät alustan vaimennuksen voimakkuutta. Lisäksi top of the line -malleissa on erillinen sisään- ja ulosvaimennuksen säätö ja jopa erillinen hitaan ja nopean alueen säätö.

camber

CAMBER-SÄÄTÖ

Kaikissa autoissa joissa on McPherson -joustintuenta, on BR mallista alkaen yläpäässä camber -kulman säätö*.
*Poislukien mallit joissa käytetään auton alkuperäistä yläpäätä.

ALUSTASARJAN KATSASTUS


BC Racing -alustasarjat ovat muutoskatsastettavissa ongelmitta kaikkiin automalleihin. Sarjan mukana seuraavan maahantuojan todistuksen lisäksi tarvitset mittauspöytäkirjan pyöränkulmista alustasarjan asennuksen jälkeen. Tarvittaessa toimitamme maahantuomiimme alustasarjoihin selvityksen myös autonvalmistajan arvoista poikkeavista pyöränkulmista. Todistukset on saatavilla vain maahantuomiimme ja jälleenmyyjiltämme ostettuihin BC Racing alustasarjoihin.

BCRacing BR

BR

BC Racingin ylivoimaisesti eniten myyty helpposäätöinen malli joka on kotonaan niin kadulla kuin radallakin. Lineaarisesti shimmatut vaimentimet 30-portaisella jäykkyyden säädöllä takaavat laajat säätömahdollisuudet eri tarpeisiin ja erillinen korkeudensäätö sallii laajan säädön ajokorkeudelle. Suurimmasta osasta sarjoista on tilattavissa myös suuren suosion saavuttaneet "Extreme Drop" -sarjat jos haussa on normaalia suurempi madallus.

BCRacing DS

DS

BR: stä jalostettu digressiivisillä vaimentimilla varustettu sarja 30-portaisella jäykkyyden säädöllä takaavat laajat säätömahdollisuudet eri tarpeisiin. Erillinen korkeudensäätö sallii laajan säädön ajokorkeudelle. Suurimmasta osasta sarjoista on tilattavissa myös suuren suosion saavuttaneet "Extreme Drop" -sarjat jos haussa on normaalia suurempi madallus.

BCRacing ER

ER

Lisäsäiliöllinen 2-tie säädettävä sarja. Erillinen 30-portainen paluuvaimennuksen säätö ja erillinen 30-portainen sisäänvaimennuksen säätö takaavat tarkat säätömahdollisuudet jo vaativampaankin käyttöön. Suunniteltu ratakäyttöä silmällä pitäen, mutta erinomainen valinta myös vaativampaan katukäyttöön.

BCRacing HM

HM

Muuten sama kuin ER, mutta siinä käytetään edessä (osassa automalleissa myös takana) upside down -vaimentimia. Lisäöljysäiliöt tulevat tällöin myös iskunvaimentimien yläpäistä läpi letkuilla. Saatavilla vain sellaisiin automalleihin joissa käytetään McPherson tyyppistä pyöräntuentaa.

BCRacing ZR

ZR

BC Racingin lippulaivamalli joka tarjoaa poikkeuksellisen laajoja säätöjä ennennäkemättömään hintaan. ZR on lisäsäiliöllinen 3-tie säädettävä sarja jossa on erillinen 30-portainen paluuvaimennuksen säätö, 15-portainen sisäänvaimennuksen hitaan alueen säätö ja 12-portainen sisäänvaimennuksen nopean alueen säätö. Suunniteltu 100% ratakäyttöön, mutta toimii myös vaativimmassakin katukäytössä. Autoissa joissa on McPherson tyyppinen pyöräntuenta käytetään upside down -vaimentimia.

Loading...