BC RACING alustasarjatKorvaa kiinteät madallusjouset alustasarjalla, jossa huippuluokan säädettävyys

Jos kaipaat autoosi huipputason säädettävyyttä ja pelkät kiinteät madallusjouset eivät tuo autoosi riittäviä säätömahdollisuuksia, tutustu täyssäädettäviin alustasarjoihimme. Siinä, missä madallusjousten avulla saat madallettua autoasi vain tiettyyn korkeuteen, alustasarjamme tekee saman ennennäkemättömän laajoilla säätömahdollisuuksilla.

Madallusjouset eivät tuo samaa, monipuolista säätömahdollisuutta auton ulkonäköön ja ominaisuuksiin

Madallusjousten avulla madallat autosi alustaa tiettyyn korkeuteen ja siinä kaikki. Alustasarjamme avulla sen sijaan säädät kätevästi paitsi alustan korkeutta myös vaimennusta ja pystykallistusta eli Camber-kulmaa. Nämä säätyvät näppärästi alustan nupista kiertämällä. Lisäksi alustamme avulla vaikutat helposti autosi kuormankantokykyyn ja painopisteeseen. Uusi alusta virkistää myös autosi ilmettä. Alustamme madaltaa auton profiilia ja auton ulkonäkö muuttuu kerrasta urheilullisemmaksi. Samalla auton ajo-ominaisuudet jämäköityvät. Vanhempikin auto päivittyy alustamme avulla ulkönäöltään nuorekkaan urheilulliseen. Alustasarjan avulla on mahdollista madaltaa autoa voimakkaasti, jolloin ajokorkeus laskee. Samalla auton ajo-ominaisuuksien pehmeyden saa muutettua alkuperäisjousituksia jäykemmäksi, jolloin ajotuntuma erityisesti suuremmissa nopeuksissa paranee.

Hinta

Asettelu:

BC Racing iskunvaimennus on alan huipputasoa

BC Racing iskunvaimentimet ovat korkealuokkaisia monotube-vaimentimia. Monotube-vaimentimen mäntä ja öljytilavuus ovat normaalia suuremmat, vaimentimissa on erityisen hyvä lämmönkesto ja vain pieni riski öljyn kavitoinnille. Alustasarjojemme kaikki vaimentimet valmistetaan yksilöllisesti. Jokaisen automallin jousten, vaimentimien ja venttiilöinnin tuotekehitys on äärimmäisen tarkkaa ja valitsemme myyntiin vain parhaat prototyyppitestauksen perusteella. Näin olemme saneet alustasarjojemme ominaisuudet sellaisiksi, että ne vastaavat vaativankin autonomistajan tarpeisiin.

KYSY LISÄÄ ALUSTASARJOISTA >

Alustasarjamme on tehty kestämään

Alustasarjamme sisältävät sekä iskunvaimentimet että jouset. Alustamme avulla jätät rikkoutuneista iskunvaimentimista johtuvat ongelmat kerralla historiaan. Alusta on jousia helpompi vaihtaa itse ja nopea muutoskatsastaa. Annamme alustoillemme pitkän, kahden vuoden takuun. Alustamme on testattu Suomen talvioloissa ja rakennettu kestämään käytännössä ikuisesti. Alustojamme on saatavilla lähes kaikille automerkeille. Valitse autoosi sopiva alusta kattavasta valikoimastamme, josta löytyy sopiva alustasarja lähes mille tahansa eurooppalaiselle ja aasialaiselle automerkille.

Etkö löydä tarkoituksiisi sopivaa alustaa? - kustomoimme sopivan harvinaisiinkin automalleihin

Jos alustasarjaa ei ole autoosi valmiiksi saatavilla, eipä hätää. Kustomoimme sopivat alustat esimerkiksi uusiin Tesla Model S:iin tai uusiin sähköautoihin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

OTA YHTEYTTÄ >

BC Racing - ainutlaatuista alustaosaamista

Me BC Racingillä olemme omistautuneet autojen ammattimaiseen suorituskyvyn ja ulkonäön parantamiseen. Ehkä juuri siksi BC Racing on Suomen suosituin alustasarjamerkki. Jos autostasi on rikkoutunut iskunvaimennin tai jouset, kannattaa harkita, vaihtaisiko kerralla koko alustan. Usein tämä tulee myös edullisemmaksi kuin vaihtaa iskunvaimentimet yksi kerrallaan. Tutustu vaihtoehtoihimme ja tilaa autoosi sopiva alusta kätevästi verkosta! Meiltä löydät myös kattavan valikoiman huippulaadukkaita erikoisvanteita.

BC COILOVERIT - SUOMEN SUOSITUIN ALUSTA

bcracing
 • Myydyimmät coiloverit Suomessa
 • Saatavissa yli 500:aan automalliin
 • 5/5 tyytyväisyys
 • Korkeus- ja jäykkyyssäädettävä
 • Yksilöllisesti kuhunkin automalliin tehty vaimennus
 • 2 vuoden takuu
 • Muutoskatsastettavissa kaikkiin autoihin
 • Helppo asennus
 • Kestotestattu Suomen oloissa - LUE TESTIRAPORTTI
 • Kilpakäytössä menestynyt
 • Jopa tarvikeosia edullisempi vaihtoehto


MONOTUBE VAIMENNIN


Kaikki BC Racing vaimentimet ovat laadukkaita monotube-vaimentimia. Monotube-vaimentimessa on isompi mäntä ja öljytilavuus, parempi lämmönkesto ja pienempi riski öljyn kavitoinnille. BC Racing käyttää sarjoissaan yksilöllisesti valmistettuja vaimentimia geneeristen vaimentimien sijaan. Kunkin automallin jouset, vaimentimien mitat ja venttiilöinti valitaan sadoista vaihtoehdoista tarkan tuotekehityksen ja prototyyppitestauksen perusteella. Näin varmistutaan siitä että sekä ajokorkeus että -ominaisuudet saadaan halutuiksi. Siksi BC Racing on Suomenkin suosituin alustasarjamerkki.

korkeus

KORKEUSSÄÄTÖ

BC Racingin ratkaisussa korkeus säädetään alakiinnikkeen paikkaa kierretolpassa muuttamalla. Tämä jousesta erillinen säätö on ylivoimainen tapa sillä se ei vaikuta jousen ominaisuuksiin eikä vaimentimen vaimennusalue muutu.

vaimennus

VAIMENNUKSEN SÄÄTÖ

Kaikissa BC vaimentimissa on 30-portainen vaimennustehon säätö jolla säädät alustan vaimennuksen voimakkuutta. Lisäksi top of the line -malleissa on erillinen sisään- ja ulosvaimennuksen säätö ja jopa erillinen hitaan ja nopean alueen säätö.

camber

CAMBER-SÄÄTÖ

Kaikissa autoissa joissa on McPherson -joustintuenta, on BR mallista alkaen yläpäässä camber -kulman säätö*.
*Poislukien mallit joissa käytetään auton alkuperäistä yläpäätä.

ALUSTASARJAN KATSASTUS


BC Racing -alustasarjat ovat muutoskatsastettavissa ongelmitta kaikkiin automalleihin. Sarjan mukana seuraavan maahantuojan todistuksen lisäksi tarvitset mittauspöytäkirjan pyöränkulmista alustasarjan asennuksen jälkeen. Tarvittaessa toimitamme maahantuomiimme alustasarjoihin selvityksen myös autonvalmistajan arvoista poikkeavista pyöränkulmista. Todistukset on saatavilla vain maahantuomiimme ja jälleenmyyjiltämme ostettuihin BC Racing alustasarjoihin.

BCRacing BR

BR

BC Racingin ylivoimaisesti eniten myyty korkealaatuinen ja helpposäätöinen malli jossa ei tarvitse tinkiä ajomukavuudesta, suorituskyvystä eikä ajo-ominaisuuksista. BR on kotonaan niin kadulla päivittäisessä käytössä kuin radallakin. Tarkoin valitut jousijäykkyydet takaavat hyvän kompromissin urheilullisuuden ja mukavuuden väliltä. Lineaarisesti shimmatut vaimentimet 30-portaisella jäykkyyden säädöllä takaavat laajat säätömahdollisuudet eri tarpeisiin ja erillinen korkeudensäätö sallii laajan säädön ajokorkeudelle. Suurimmasta osasta sarjoista on tilattavissa myös suuren suosion saavuttaneet "Extreme Drop" -sarjat jos haussa on normaalia suurempi madallus.

BCRacing DS

DS

DS on BR:stä jalostettu sarja kuljettajille jotka hakevat tarkempaa ja urheilullisempaa ajotuntumaa. Iskunvaimentimissa käytetään digressiivistä vaimennusta minkä vaimennusteho on suurempi hitaissa liikkeissä. Tällä saavutetaan tarkempi ajotuntuma ja tunnet eron myös vähäisempänä korin kallisteluna niin kiihdyttäessä, jarruttaessa kuin kääntyessä mutkaankin. Kaikki muut ominaisuudet sekä säädöt ovat samat kuin mitä BR -sarjassakin.

BCRacing ER

ER

Lisäsäiliöllinen 2-tie säädettävä sarja. Erillinen 30-portainen paluuvaimennuksen säätö ja erillinen 30-portainen sisäänvaimennuksen säätö takaavat tarkat säätömahdollisuudet jo vaativampaankin käyttöön. Suunniteltu ratakäyttöä silmällä pitäen, mutta erinomainen valinta myös vaativampaan katukäyttöön.

BCRacing HM

HM

Muuten sama kuin ER, mutta siinä käytetään edessä (osassa automalleissa myös takana) upside down -vaimentimia. Lisäöljysäiliöt tulevat tällöin myös iskunvaimentimien yläpäistä läpi letkuilla. Saatavilla vain sellaisiin automalleihin joissa käytetään McPherson tyyppistä pyöräntuentaa.

BCRacing ZR

ZR

BC Racingin lippulaivamalli joka tarjoaa poikkeuksellisen laajoja säätöjä ennennäkemättömään hintaan. ZR on lisäsäiliöllinen 3-tie säädettävä sarja jossa on erillinen 30-portainen paluuvaimennuksen säätö, 20-portainen sisäänvaimennuksen hitaan alueen säätö ja 12-portainen sisäänvaimennuksen nopean alueen säätö. Suunniteltu 100% ratakäyttöön, mutta toimii myös vaativimmassakin katukäytössä. Autoissa joissa on McPherson tyyppinen pyöräntuenta käytetään upside down -vaimentimia.

Loading...