BC RACING alustasarjat - ALFA ROMEO

Hinta

Asettelu:
ALFA ROMEO

Alfa Romeo alustasarjat

Etsitkö Alfa Romeoon alustasarjaa, jossa on laajat säätöominaisuudet ja korkea laatu? Meiltä löydät mallikohtaisesti suunnitellut alustat, oli tarpeesi sitten esimerkiksi auton madallus tai ajo-ominaisuuksien parantaminen. Verkkokaupassamme on alustoja Alfa Romeo 147, 156, 159, Giulia, Giulietta, GT ja GTV -malleihin. Valitse listasta oma mallisi ja tutustu valikoimaan!

Alfa Romeo on sporttinen, italialainen automerkki, josta on tarjolla etu- ja takavetoisia malleja. BC Racing alustasarjalla loihdit ajoneuvoosi lisää katu-uskottavuutta, suorituskykyä ja parempaa ajettavuutta. Sarja sisältää jouset, iskunvaimentimet ja asennustarvikkeet, joten kyseessä on täysin asennusvalmis paketti. Tilaa alusta helposti verkkokaupasta. Nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen!

Tuotteemme ovat markkinoiden kustannustehokkaimpia ja kestävät käytössä lähes ikuisesti. Alustoillamme on kahden vuoden takuu. Meiltä saat myös kaikki tarvittavat varaosat suoraan hyllystä nopeilla toimituksilla. Tarjoamme myös täysin kustomoituja alustaratkaisuita erityisempiin tarpeisiin. Kysy lisää tästä vaihtoehdosta sähköpostilla, puhelimitse tai whatsappilla.

Löydät monipuolisesta ja helppokäyttöisestä verkkokaupastamme loistavan valikoiman Alfa Romeo alustoja erilaisiin tarpeisiin, oli kyseessä sitten vanhan alustan uusiminen tai ajoneuvon tuunaus. BC Racingin tuotteet kuuluvat Suomen suosituimpien alustojen joukkoon. Muualta et löydä näin korkealaatuisia tuotteita yhtä edulliseen hintaan. Tutustu ja tilaa!


Loading...