BC RACING alustasarjat - AUDI - A3

Hinta

Asettelu:
A3

Audi A3 on madallettuna todellinen pikkuautojen katseenvangitsija. Usein Audi A3:een haetaan alustasarjaa, jota on mahdollista madaltaa reilusti. Meiltä löydät useita erilaisia alustavaihtoehtoja, joissa on hulppeat säätömahdollisuudet ja korkealaatuinen vaimennus.

Alustamme avulla säädät nopeasti autosi ajokorkeutta, jäykkyyttä ja pystykallistusta. Coiloverimme Audi A3:een ovat Monotube-vaimennuksella, jonka ansiosta säädöt ovat aiempaakin herkemmät ja tarkemmat. Säädät jäykkyyttä helposti iskunvaimentimen nupista kiertämällä. Monotube-vaimentimissa on suuret männät, suuri öljytilavuus, erittäin hyvä lämmönkestävyys sekä vain pieni kavitaatioriski. Kaikki tärkeitä ominaisuuksia autoilijalle, joka haluaa autoltaan tarkkaa säädettävyyttä.

Koska säädettävät alustamme on tarkoin suunniteltu ja kestävyystestattu Suomessa, annamme Audi A3 alustoillemme kahden vuoden takuun. Alustamme ovat vaivattomia muutoskatsastaa. Kun hankit alustasarjan meiltä, saat sen mukana maahantuojan todistuksen.

BC Racingin tarjoaman kaltaisia alustan ominaisuuksia on vaikea löytää muualta yhtä kilpailukykyiseen hintaan. Jos alustan vaihto alkaa olla ajankohtaista, tutustu tarjontaamme, valitse autoosi sopivin ja tilaa omasi nopeasti netistä!

Loading...