BC RACING alustasarjat - AUDI - A4

Hinta

filter_layout
A4

Audi A4 saa monin verroin alkuperäistä sähäkämmän ilmeen matalamman alustan myötä. Jos alkuperäinen alusta alkaa olla kulunut, on koko alustan kerralla vaihtaminen usein edullisempaa kuin vaihtaa yksi iskunvaimennin kerrallaan.

Audi A4 on automalli, jonka ulkonäköön madallettu alusta sopii erittäin hyvin. Komean dynaamisen olemuksen lisäksi alustamme avulla säädät autoasi vastaamaan juuri omia mieltymyksiäsi.

Audi A4 alustasarjamme avulla säädät helposti autosi ajo-korkeutta ja ulkonäköä ja lisäksi säätyy myös alustan jäykkyys. Vaimennus on alustasarjoissamme omaa luokkaansa. Monotube-vaimennuksen avulla saa autosi äärimmäisen tarkan ja herkän vaimennuksen. Monotube-vaimentimissa on parhaat mahdolliset ominaisuudet paitsi suuremman männän ja öljytilavuutensa vuoksi, myös suuren lämmönkestävyytensä sekä hyvin pienen kavitaatioriskinsä ansiosta.

Alustoillamme on kahden vuoden takuu ja ne on kestävyystestattu pohjolan oloissa.

Jos kaipailet autoosi miellyttävämpää ulkonäköä ja huomattavasti parempia ajo-ominaisuuksia, katso alustamme Audi A4:ään, valitse sopivin ja osta helposti suoraan verkosta!

Loading...