AUDI - A4 - (B5) 2WD 1995-2000

Hinta

Asettelu:
(B5) 2WD 1995-2000

Audi A4 B5 alustasarja

Verkkokaupastamme löydät korkealaatuiset ja laajoilla säätöominaisuuksilla varustetut alustasarjat Audi A4 B5-malliin sekä muihin Audin malleihin. Jos haet ajoneuvoosi uutta ilmettä ja parempia ajo-ominaisuuksia, tarjoaa BC Racing kattavan valikoiman laadukkaita mutta edullisia alustavaihtoehtoja. Meiltä saat myös täysin kustomoidut ratkaisut erikoisempiin tarpeisiin.

Audi A4 B5 on Audi A4:n ensimmäisen sukupolven malli, jota valmistettiin vuosina 1994–2001. Malli on laajasti autoharrastajien suosima, ja siksi myös sen ajo-ominaisuuksia ja ulkonäköä halutaan usein tuunata. BC Racing alustoissa on poikkeuksellisen laajat säätöominaisuudet madallukselle ja jäykkyydelle, ja ne kuuluvatkin Suomen suosituimpiin alustaratkaisuihin.

Meiltä saat käytännössä ikuisesti kestävät alustat erittäin kilpailukykyiseen hintaan oli kyseessä sitten vanhan alustan uusiminen tai auton ulkonäön tai ajo-ominaisuuksien parantaminen. Tarjoamme myös kaikki tarvittavat varaosat alustoihin. Tuotteilla on kahden vuoden takuu. 

Alustat on suunniteltu mallikohtaisesti, joten ne on testattu toimiviksi juuri kyseisissä Audin malleissa. Paketit sisältävät iskunvaimentimet, jouset ja asennustarvikkeet. Jos etsit helposti asennettavaa ja kestävää alustasarjaa, on BC Racing varma ja edullinen valinta. Autamme mielellämme alustan valinnassa, joten ota meihin yhteyttä puhelimitse, whatsapp-viestillä tai sähköpostitse.


Loading...