AUDI - A4 - (B6/B7) 2WD/4WD 2002-

Hinta

Asettelu:
(B6/B7) 2WD/4WD 2002-

Audi A4 B6 alustasarjat

Verkkokaupastamme löydät korkealaatuiset Audi A4 B6 alustasarjat, joissa on erittäin laajat säätöominaisuudet poikkeuksellisen edulliseen hintaan. Yhtä hyvällä hinta-laatusuhteella on vaikea löytää Audin alustasarjoja! Jos siis haet ajoneuvoosi tyylikästä ilmettä ja parempia ajo-ominaisuuksia, tarjoaa BC Racing loistavan valikoiman kestäviä alustoja. Kysymällä saat kauttamme myös täysin kustomoidut ratkaisut erikoisempiin tarpeisiin.

Audi A4 B6 on Audi A4:n toisen sukupolven malli, jota valmistettiin vuosina 2000–2004. Kyseinen malli on etenkin autoharrastajien suosima ja sen ulkonäköön, ajokorkeuteen ja ajo-ominaisuuksiin, kuten jäykkyyteen, halutaan sen vuoksi vaikuttaa. BC Racing alustasarjat tarjoavat tähän tarkoitukseen laadukkaat jouset, iskunvaimentimet ja kaikki tarvikkeet asennusta varten. Meiltä saat myös kaikki varaosat.

BC Racing alustasarjoilla on käytännössä ikuinen käyttöikä ja ne kuuluvatkin Suomen suosituimpiin alustaratkaisuihin. Oli tarpeesi sitten kuluneen alustan uusiminen tai ajoneuvon tuunaus, löydät verkkokaupastamme parhaat vaihtoehdot. Tuotteillamme on kahden vuoden takuu. 

Alustat on suunniteltu mallikohtaisesti, joten tarjolla olevat tuotteet soveltuvat erinomaisesti juuri Audi A4 B6 malliin. Jos etsit helposti asennettavaa, pitkäikäistä ja laajasti säädettävää alustasarjaa, on BC Racing varma ja edullinen valinta. Autamme mielellämme alustan valinnassa. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, whatsapp-viestillä tai sähköpostitse.


Loading...