AUDI - A4 - (B8) 2WD/4WD 2007-2016

Hinta

Asettelu:
(B8) 2WD/4WD 2007-2016

Audi A4 B8 alustasarjat

Audi A4 B8 edustaa Audin uudempaa sukupolvea, joka sopii niin arki- kuin harrastekäyttöönkin. BC Racing alustasarjat on suunniteltu mallikohtaisesti parantamaan ajoneuvon ilmettä, ajettavuutta ja ajo-ominaisuuksia. Verkkokaupastamme löydät kaikki tarjolla olevat vaihtoehdot Audi A4 B8 -malliin, mutta lisäksi saat kauttamme myös täysin kustomoituja ratkaisuita erityistarpeisiin. Kysy lisää!

Audi A4 B8 on Audi A4:n neljännen sukupolven malli, jota valmistettiin vuosina 2007–2015. Esimerkiksi suurikokoiset vanteet ja madallettu alusta tuovat tämän ajoneuvon olemukseen merkittävän sysäyksen sporttisuutta ja dynaamisuutta. Lisäksi voidaan vaikuttaa esimerkiksi alustan jäykkyyteen. BC Racing alustasarjoissa on erittäin laajat säätöominaisuudet, jota monet Audi-harrastajat arvostavat!

BC Racingin alustasarjoihin sisältyy käytännössä ikuisesti kestävät jouset, iskunvaimentimet ja kaikki tarvikkeet alustan asennusta varten. Nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen. Meiltä saat suoraan hyllystä myös kaikki varaosat. Audi A4 B8 alustasarjoilla on kahden vuoden takuu. 

Oli tarpeesi sitten alkuperäisen alustan uusiminen tai Audi A4 B8 -mallin tuunaus, löydät verkkokaupastamme hinta-laatusuhteeltaan Suomen parhaat vaihtoehdot. Autamme mielellämme alustan valinnassa. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, whatsapp-viestillä tai sähköpostitse.


Loading...