AUDI - A4 - (B9) 2WD/4WD 2016- (48.5mm etutolppa)

Hinta

Asettelu:
(B9) 2WD/4WD 2016- (48.5mm etutolppa)

Audi A4 B9 alustasarjat

Verkkokaupastamme löydät BC Racing alustasarjat markkinoiden parhaalla hinta-laatusuhteella. Audi A4 B9 -mallin alustat sopivat kuljettajalle, joka haluaa autoltaan parempaa ajettavuutta ja tyylikästä ilmettä. Esimerkiksi suuret vanteet yhdistettynä madallukseen tuovat Audi A4 B9-malliin aimo annoksen sporttista ulkonäköä. Tutustu vaihtoehtoihin ja tilaa alustasarja kätevästi verkkokaupasta nopealla toimituksella!

BC Racing alustasarjat sisältävät jousien ja iskunvaimentimien lisäksi asennustarvikkeet, joilla alustan asentaminen on helppoa. Alustoissamme on poikkeuksellisen laajat säätöominaisuudet, joilla voidaan vaikuttaa auton ajo-korkeuteen ja jäykkyyteen. BC Racing alustasarjat on suunniteltu mallikohtaisesti, joten ne soveltuvat juuri Audi A4 B9 -mallin tuunaamiseen.

Audi A4 B9 on Audi A4:n viidennen sukupolven malli, jota on valmistettu vuodesta 2015 lähtien. Tämä uudehko Audi-malli on pidempi ja leveämpi kuin edeltäjänsä (B8), mutta hieman kevyempi. Mikäli haluat uusia Audin alkuperäisen alustan tai parantaa ajoneuvosi ulkonäköä ja ajo-ominaisuuksia, löydät verkkokaupastamme Suomen suosituimmat alustasarjat. Saat tarvittaessa myös täysin kustomoidut ratkaisut ottamalla meihin yhteyttä ja kertomalla tarpeestasi.

Saat verkkokauppamme kautta nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen. Meiltä saat myös varaosat. Audi A4 B9 alustasarjoilla on kahden vuoden takuu. Autamme mielellämme sopivan alustaratkaisun valinnassa. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, whatsapp-viestillä tai sähköpostitse.


Loading...