BC RACING alustasarjat - BMW - 1-SARJA

Hinta

Asettelu:
1-SARJA

BMW 1-sarjan pikkuauto kuuluu niihin, jotka esiintyvät edukseen alkuperäistä matalammalla alustasarjalla. Vaihtamalla alustan lisäät roimasti dynamiikkaa autosi ulkonäköön ja parannat ajo-ominaisuuksia mittavasti.

BMW 1-sarjaan koko alustan vaihto tulee edullisemmaksi kuin jokaisen iskunvaimentimen vaihto yksi kerrallaan. Meiltä löydän BMW 1-sarjaan valikoiman korkealaatuisia, mutta kohtuuhintaisia alustasarjoja.

Alustasarjamme avulla arkiautoilusta saa nyt urheilullisempaa. Säädät helposti paitsi alustan korkeutta, myös sen jäykkyyttä ja pystykallistusta lähes portaattomasti. Tästä on hyötyä esimerkiksi, jos haluat talvella ajaa korkeammalla alustalla ja kesäkeleillä madaltaa autosi menopeliksi, jolla matka taittuu mukavasti suuremmillakin nopeuksilla ilman turhia kallisteluja. Myös auton taakankantokyky säätyy näin helposti vastaamaan kutakin tilannetta.

BMW 1-sarjan alustoissa korkeus säätyy, kun alakiinnikkeen paikkaa kierretolpassa muutetaan. Jousesta erillään tapahtuva säätö ei vaikuta jousen ominaisuuksiin eikä vaimentimen vaimennusalue muutu.

Kun haluat autoosi uudenlaista, sporttisempaa ulkonäköä ja mukavasti säädettävyyttä kohtuuhintaan, katso laaja valikoimamme, valitse omaan autoosi sopivin alusta ja lisää se ostoskoriin helposti verkossa!

Loading...