BC RACING alustasarjat - BMW - 2-SARJA

Hinta

filter_layout
2-SARJA

BMW 2-sarjan mallien kompaktit autot saavat mainiota boostia jo valmiiksi nautinnolliseen ajoon uuden alustan avulla. Kun haluat autoosi lisää atleettista ytyä, BMW 2-sarjan alustamme tuovat juuri sitä.

BMW 2-sarjan alustasarjamme ovat huippuunsa viritettyjä ajomukavuuden parantajia, joita säädät lähes portaattomasti. Paitsi alustan korkeus, on säädettävissä myös sen jäykkyys ja pystykallistus. Koe entistäkin täydellisempi ajoelämys ja vaihda autoosi alusta, joka lisää ketteräliikkeisyyttä, urheilullisuutta ja dynaamisuutta.

Säädettävän alustamme avulla saat autostasi halutessasi äärimmäisen matalan. Muutat helposti myös coiloverin painopistettä sekä tarvittaessa auton taakankantokykyä.

Erittäin korkealaatuiset monotube-vaimentimemme parantavat ajo-ominaisuuksia entisestään.Ne johdattavat autosi vaimennuksen aivan uudelle tasolle. Kaikissa BC-vaimentimissa on 30-portaisesti säädettävä vaimennus. Tämän vaimennuksen voimakkuuden säädön lisäksi Top of the line -malleissa on erillinen säätömahdollisuus sisään- ja ulosvaimennukselle ja jopa erillinen hitaan ja nopean alueen säätö.

Katso kaikki alustamme BMW 2-sarjaan, valitse itsellesi mieluisin ja osta helposti verkosta!

Loading...