BMW - 3-SARJA - E30 (45mm tolpan halkaisija) 1984-1991Korvaa kiinteät madallusjouset alustasarjalla, jossa huippuluokan säädettävyys

Jos kaipaat autoosi huipputason säädettävyyttä ja pelkät kiinteät madallusjouset eivät tuo autoosi riittäviä säätömahdollisuuksia, tutustu täyssäädettäviin alustasarjoihimme. Siinä, missä madallusjousten avulla saat madallettua autoasi vain tiettyyn korkeuteen, alustasarjamme tekee saman ennennäkemättömän laajoilla säätömahdollisuuksilla.

Madallusjouset eivät tuo samaa, monipuolista säätömahdollisuutta auton ulkonäköön ja ominaisuuksiin

Madallusjousten avulla madallat autosi alustaa tiettyyn korkeuteen ja siinä kaikki. Alustasarjamme avulla sen sijaan säädät kätevästi paitsi alustan korkeutta myös vaimennusta ja pystykallistusta eli Camber-kulmaa. Nämä säätyvät näppärästi alustan nupista kiertämällä. Lisäksi alustamme avulla vaikutat helposti autosi kuormankantokykyyn ja painopisteeseen. Uusi alusta virkistää myös autosi ilmettä. Alustamme madaltaa auton profiilia ja auton ulkonäkö muuttuu kerrasta urheilullisemmaksi. Samalla auton ajo-ominaisuudet jämäköityvät. Vanhempikin auto päivittyy alustamme avulla ulkönäöltään nuorekkaan urheilulliseen. Alustasarjan avulla on mahdollista madaltaa autoa voimakkaasti, jolloin ajokorkeus laskee. Samalla auton ajo-ominaisuuksien pehmeyden saa muutettua alkuperäisjousituksia jäykemmäksi, jolloin ajotuntuma erityisesti suuremmissa nopeuksissa paranee.

Hinta

Asettelu:

BC Racing iskunvaimennus on alan huipputasoa

BC Racing iskunvaimentimet ovat korkealuokkaisia monotube-vaimentimia. Monotube-vaimentimen mäntä ja öljytilavuus ovat normaalia suuremmat, vaimentimissa on erityisen hyvä lämmönkesto ja vain pieni riski öljyn kavitoinnille. Alustasarjojemme kaikki vaimentimet valmistetaan yksilöllisesti. Jokaisen automallin jousten, vaimentimien ja venttiilöinnin tuotekehitys on äärimmäisen tarkkaa ja valitsemme myyntiin vain parhaat prototyyppitestauksen perusteella. Näin olemme saneet alustasarjojemme ominaisuudet sellaisiksi, että ne vastaavat vaativankin autonomistajan tarpeisiin.

KYSY LISÄÄ ALUSTASARJOISTA >

Alustasarjamme on tehty kestämään

Alustasarjamme sisältävät sekä iskunvaimentimet että jouset. Alustamme avulla jätät rikkoutuneista iskunvaimentimista johtuvat ongelmat kerralla historiaan. Alusta on jousia helpompi vaihtaa itse ja nopea muutoskatsastaa. Annamme alustoillemme pitkän, kahden vuoden takuun. Alustamme on testattu Suomen talvioloissa ja rakennettu kestämään käytännössä ikuisesti. Alustojamme on saatavilla lähes kaikille automerkeille. Valitse autoosi sopiva alusta kattavasta valikoimastamme, josta löytyy sopiva alustasarja lähes mille tahansa eurooppalaiselle ja aasialaiselle automerkille.

Etkö löydä tarkoituksiisi sopivaa alustaa? - kustomoimme sopivan harvinaisiinkin automalleihin

Jos alustasarjaa ei ole autoosi valmiiksi saatavilla, eipä hätää. Kustomoimme sopivat alustat esimerkiksi uusiin Tesla Model S:iin tai uusiin sähköautoihin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

OTA YHTEYTTÄ >

BC Racing - ainutlaatuista alustaosaamista

Me BC Racingillä olemme omistautuneet autojen ammattimaiseen suorituskyvyn ja ulkonäön parantamiseen. Ehkä juuri siksi BC Racing on Suomen suosituin alustasarjamerkki. Jos autostasi on rikkoutunut iskunvaimennin tai jouset, kannattaa harkita, vaihtaisiko kerralla koko alustan. Usein tämä tulee myös edullisemmaksi kuin vaihtaa iskunvaimentimet yksi kerrallaan. Tutustu vaihtoehtoihimme ja tilaa autoosi sopiva alusta kätevästi verkosta! Meiltä löydät myös kattavan valikoiman huippulaadukkaita erikoisvanteita.

E30 (45mm tolpan halkaisija) 1984-1991

BMW E30 alustasarjat

BC Racing tarjoaa BMW E30 -malliin loistavia alustaratkaisuita. Laajat säätöominaisuudet, taattu ajomukavuus sekä korkea laatu ovat BC Racing -alustojen vahvuuksia. Sen lisäksi alustat ovat markkinoiden edullisimpia eli hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden kirkkainta kärkeä. Tarjoamme tuotteille kahden vuoden takuun, mutta käytännössä alustat kestävät ikuisesti.

BMW E30 on 3-sarjan toisen sukupolven malli, josta on moneksi. Valikoimistamme löytyykin vaihtoehtoja monenlaiseen käyttöön, kuten kilpa-autoihin, kesäautoihin tai normaaliin käyttöön. Alustasarjat sisältävät iskunvaimentimet ja jouset sekä kaikki tarvittavat kiinnikkeet, joten alustat on helppo asentaa itse. Alustoissa on laajat säätöominaisuudet, joilla voidaan vaikuttaa ajokorkeuteen ja jäykkyyteen sekä auton ajo-ominaisuuksiin ja ulkonäköön. Tarjoamme myös kustomoitavia vaihtoehtoja asiakkaan tarpeiden mukaan.

BC Racingin laajasta valikoimasta löydät BMW E30-malliin ja muihin BMW:n malleihin sopivat alustasarjat oli tarpeesi mikä tahansa: auton madallus, ulkonäön parannus, ajo-ominaisuuksien parantaminen tai kilparadoille tähtääminen. Tutustu valikoimaan kätevässä verkkokaupassamme tai ota yhteyttä, mikäli tarvitset apua oikean alustasarjan valinnassa.


Huom!

BC Racing alustan asennus BMW E30 malleihin vaatii alkuperäisen iskaritolpan katkaisun ja BC Racing alakiinnikkeen hitsaamisen olka-akseliin.

Loading...