BMW - 3-SARJA - E30 (51mm tolpan halkaisija) 1984-1991

Hinta

Asettelu:
E30 (51mm tolpan halkaisija) 1984-1991

BMW E30 alustasarjat

BC Racing tarjoaa BMW E30 -malliin loistavia alustaratkaisuita. Laajat säätöominaisuudet, taattu ajomukavuus sekä korkea laatu ovat BC Racing -alustojen vahvuuksia. Sen lisäksi alustat ovat markkinoiden edullisimpia eli hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden kirkkainta kärkeä. Tarjoamme tuotteille kahden vuoden takuun, mutta käytännössä alustat kestävät ikuisesti.

BMW E30 on 3-sarjan toisen sukupolven malli, josta on moneksi. Valikoimistamme löytyykin vaihtoehtoja monenlaiseen käyttöön, kuten kilpa-autoihin, kesäautoihin tai normaaliin käyttöön. Alustasarjat sisältävät iskunvaimentimet ja jouset sekä kaikki tarvittavat kiinnikkeet, joten alustat on helppo asentaa itse. Alustoissa on laajat säätöominaisuudet, joilla voidaan vaikuttaa ajokorkeuteen ja jäykkyyteen sekä auton ajo-ominaisuuksiin ja ulkonäköön. Tarjoamme myös kustomoitavia vaihtoehtoja asiakkaan tarpeiden mukaan.

BC Racingin laajasta valikoimasta löydät BMW E30-malliin ja muihin BMW:n malleihin sopivat alustasarjat oli tarpeesi mikä tahansa: auton madallus, ulkonäön parannus, ajo-ominaisuuksien parantaminen tai kilparadoille tähtääminen. Tutustu valikoimaan kätevässä verkkokaupassamme tai ota yhteyttä, mikäli tarvitset apua oikean alustasarjan valinnassa.


Huom!

BC Racing alustan asennus BMW E30 malleihin vaatii alkuperäisen iskaritolpan katkaisun ja BC Racing alakiinnikkeen hitsaamisen olka-akseliin.

Loading...