BMW - 3-SARJA - E36 1992-1997

Hinta

Asettelu:
E36 1992-1997

BMW 3-sarjan kolmas sukupolvi kantaa tyyppikoodia BMW E36, jonka alustat alkavat olla vaihtoa vaille. Kun haluat saada autoosi uutta sähäkkyyttä, dynaamisempaa ulkonäköä ja ennen kaikkea paremmat ajo-ominaisuudet ja ultimaattisen säädettävyyden, olet oikeassa verkkokaupassa.

Autoharrastajaa kiinnostaa erityisesti alustasarjan säätömahdollisuudet, joita meillä on tarjota BMW E36 alustoihin runsaasti. Alustastamme säätyvät korkeus, jäykkyys ja camber-kulma. Nämä kaikki lähes portaattomasti. Erityisesti kesäisin on auton voimakaskin madaltaminen nyt täysin mahdollista.

Vaimennus ja sen säätömahdollisuudet ovat BMW E36 alustasarjoissamme niin ikään huippuluokkaa. Kaikki vaimentimemme ovat korkealuokkaisia monotube-vaimentimia. Monotube-vaimentimessa on männän kokoa kasvatettu ja öljytilavuutta lisätty. Monotube-vaimentimen lämmönkesto on parempi ja öljyn kavitaatioriski pienempi.

Vaimentimemme on valmistettu kullekin automallille yksilöllisesti geneeristen vaimentimien sijaan. Jokaisen automallin jouset, vaimentimien koko ja venttiilöinti on mietitty tarkan tuotekehityksen ja prototyyppitestauksen perusteella. Näin saadaan varmasti sekä ajokorkeus että -ominaisuudet halutunlaisiksi. BC Racing on Suomen suosituin alustasarjamerkki.

Katso koko säädettävien alustoiden valikoimamme, valitse autollesi sopivin ja klikkaa se ostoskoriin helposti verkossa!

Loading...