BC RACING alustasarjat - BMW - 3-SARJA

Hinta

Asettelu:
3-SARJA

BMW 3-sarjan autoharrastajille meillä on hyviä uutisia! Valikoimastamme löytyvät vaativimmankin autoharrastajan tarvitsemat BMW 3-sarjan alustasarjat huippulaajoine säätömahdollisuuksineen ja erittäin korkealaatuisine vaimennuksineen.

BMW 3-sarjan alustojemme säätöominaisuudet ovat huippuluokkaa. Paitsi alustan korkeutta, säädät helposti myös sen jäykkyyttä sekä pystykallistusta. Kaikki säätyvät lähes portaattomasti ja saat autostasi halutessasi äärimmäisen matalan esimerkiksi rata-ajoon. Säädettävyyden avulla muutat myös coiloverin painopistettä sekä auton taakankantokykyä tarvittaessa.

Ajo-ominaisuuksia parantavat myös erittäin korkealaatuiset monotube-vaimentimemme, jotka ampuvat autosi vaimennuksen aivan uudelle tasolle. Kaikissa BC-vaimentimissa on 30-portaisesti säätyvä vaimennusteho. Tämän vaimennuksen voimakkuuden säädön lisäksi Top of the line -malleissa on erillinen säätömahdollisuus sisään- ja ulosvaimennukselle ja jopa erillinen hitaan ja nopean alueen säätö.

Useimmissa autoissa, joissa on McPherson-joustintuenta, on alustoihimme saatavana myös camber-kulman säätö. BMW 3-sarjan alustoille annamme kahden vuoden takuun.

Kun haluat autoosi näyttävää ulkonäköä ja ultimaattista säädettävyyttä kohtuuhintaan, katso laaja BMW 3-sarjan alustavalikoimamme! Löydät varmasti omaan autoosi sopivan ja hankit sen helposti ja nopeasti verkosta.

Loading...