BMW - 3-SARJA - F30/F31 2012-2019 (5-Pulttinen yläpää)

Hinta

Asettelu:
F30/F31 2012-2019 (5-Pulttinen yläpää)

BMW F31 alustasarjat

Jos etsit BMW 3-sarjan F31-malliin alustasarjaa, olet tullut oikeaan paikkaan. Meiltä saat markkinoiden edullisimmat alustat, jotka kestävät kovassakin käytössä käytännössä ikuisesti. Korkealaatuiset BC Racing -ratkaisut tuovat ajoneuvoon parempaa ajettavuutta, ajo-ominaisuuksia ja näyttävää ilmettä. Tutustu valikoimaan ja kysy lisää, mikäli kaipaat neuvoja oikean alustasarjan valinnassa.

BMW F31 edustaa uudempaa autokantaa, vuosimalleja 2011 ja 2012. BC Racing -alustasarjat sopivat etenkin näyttävää ulkonäköä hakevalle autoilijalle. Jos autoon on asennettu esimerkiksi isokokoiset vanteet ja autoa halutaan madaltaa, tarjoaa BC Racingin monipuolinen alustavalikoima erittäin varteenotettavia ratkaisuita.

BC Racing alustasarjat sopivat täydellisesti BMW F31-mallin autoihin, oli ajoneuvon käyttötarkoitus ja asiakkaan tarve mikä tahansa. Alusta sisältää jouset, iskunvaimentimet ja tarvittavat kiinnikkeet, jotta asennus sujuu vaivattomasti myös omatoimisesti. Alustoissa on erittäin laajat säätöominaisuudet! Nopeat toimitukset ympäri Suomen ja kahden vuoden takuu. Tutustu valikoimaan ja kysy tarvittaessa lisätietoja asiantuntijoiltamme!


Loading...