BC RACING alustasarjat - BMW - 4-SARJA

Hinta

Asettelu:
4-SARJA

BMW 4-sarjan alustamme haastavat perinteet tinkimättömällä laadullaan ja poikkeuksellisen laajoilla säätöominaisuuksillaan. Auton ainutlaatuinen muotoilu saa lisää tyylikkyyttä ja dynaamisuutta alas lasketun alustan myötä.

Haluatko lisätä autoosi urheilullisuutta? BMW 4-sarjan alustasarjamme avulla se onnistuu. Emme säästelleet säädöissä ja alustastamme säätyvätkin paitsi korkeus, myös jäykkyys sekä pystykallistus - kaikki lähes portaattomasti. Huippulaadukkaan vaimennuksemme avulla puolestaan säädät autosi toimimaan vaivatta kaikenlaisissa ajo-olosuhteissa, aina radalta lumisille teille.

BMW 4-sarjan coilovereissa käytämme korkealuokkaisia monotube-vaimentimia, joiden etuina ovat isompi mäntä ja öljytilavuus, parempi lämmönkesto ja pienempi öljyn kavitointiriski. Säädettävän alustamme jouset, vaimentimien mitat ja venttiilöinti valitaan lukuisista vaihtoehdoista tarkan tuotekehityksen ja prototyyppitestauksen perusteella. Näin saat sekä ajokorkeuden että ajo-ominaisuudet haluamiksesi.

Coiloverimme ovat Suomen myydyimpiä ja annamme niille kahden vuoden takuun. Kun haluat virkistää autosi klassista ilmettä ja tuntea uudenlaisen, jämäkän ajonautinnon, katso valikoimamme BMW 4-sarjan alustoista, ylläty ja osta omasi kätevästi verkosta!

Loading...