BMW - 5-SARJA - E34 SEDAN 1988-1996

Hinta

Asettelu:
E34 SEDAN 1988-1996

BMW E34 alustasarjat

BC Racing tarjoaa BMW E34 -malliin monipuolisen valikoiman korkealaatuisia mutta edullisia alustaratkaisuita. Alustoissa on laajat säätöominaisuudet, joilla voidaan vaikuttaa auton ajo-ominaisuuksiin, ajokorkeuteen, jäykkyyteen ja ulkonäköön. Valikoimissamme on vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen ja autamme tarvittaessa oikean ratkaisun valinnassa!

BMW E34 on 5-sarjan kolmannen sukupolven malli, joka edustaa 1980- ja 1990-lukujen vaihdetta. Valikoimistamme löytyy tähän klassikkobemariin hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden parhaat alustasarjat. Ratkaisut sopivat monenlaiseen käyttöön aina arkiajosta kilparadoille. 

BC Racing- alustasarjat sisältävät jouset, iskunvaimentimet ja kaikki tarvittavat kiinnikkeet, jotta alustan asentaminen on helppoa myös omatoimisesti. Alustoilla on kahden vuoden takuu, mutta tuotteet kestävät kovassakin käytössä käytännössä ikuisesti.

Kattavasta valikoimastamme löydät BMW E34-malliin ja muihin BMW-malleihin sopivat alustasarjat. Alustojen avulla onnistuu niin auton madallus, ulkonäön parannus kuin ajo-ominaisuuksien parantaminen. Tutustu valikoimaan ja kysy lisää asiantuntijoiltamme, mikäli tarvitset apua oikean alustasarjan valinnassa.


Huom!

BC Racingin alustan asennus vaatii alkuperäisen iskunvaimennintolpan katkaisun ja BC Racing alakiinnikkeen hitsaamisen olka-akseliin.


Loading...