BMW - 5-SARJA - E39 TOURING 1995-2004

Hinta

Asettelu:
E39 TOURING 1995-2004

BMW E39 alustasarjat 

BC Racing -alustasarja on BMW E39-mallin ajoneuvoissa markkinoiden suosituin. Näin laajoja säätöominaisuuksia ja korkeaa laatua onkin vaikea löytää muualta yhtä edullisella hinnalla. Alustoissamme voit säätää erikseen korkeutta ja jäykkyyttä sekä camber-kulmaa. Verkkokaupassamme on kattava valikoima vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen.

BMW E39 on 5-sarjan neljännen sukupolven malli, jota valmistettiin vuosituhannen vaihteessa. Tämä klassikkobemari on suosittu etenkin nuorten miesten harrastekäytössä. Mikäli ajoneuvoon haetaan esimerkiksi äärimmäistä madallusta, tarjoaa BC Racing tähän tarpeeseen juuri sopivat alustaratkaisut. Meiltä voit tilata myös täysin kustomoidut alustat erikoisempiinkin tarpeisiin.

Meiltä saat BMW E39 -malliin sopivat alustasarjat kätevästi suoraan verkkokaupasta tai ottamalla yhteyttä asiantuntijoihimme. Alustasarja sisältää iskunvaimentimien ja jousien lisäksi kiinnikkeet, joilla asennus onnistuu mutkattomasti. Tarjoamme alustoille kahden vuoden takuun, mutta käytännössä kyse on ikuisista tuotteista. Mikäli etsit autoosi parasta mahdollista ajotuntumaa ja näyttävää ulkonäköä edulliseen hintaan, on BC Racing nappivalinta. Tutustu valikoimaamme verkkokaupassa ja tee tilaus helposti! Toimitamme tuotteet nopeasti kaikkialle Suomeen.


Loading...