BMW - 5-SARJA - E60 SEDAN 2004-2009Korvaa kiinteät madallusjouset alustasarjalla, jossa huippuluokan säädettävyys

Jos kaipaat autoosi huipputason säädettävyyttä ja pelkät kiinteät madallusjouset eivät tuo autoosi riittäviä säätömahdollisuuksia, tutustu täyssäädettäviin alustasarjoihimme. Siinä, missä madallusjousten avulla saat madallettua autoasi vain tiettyyn korkeuteen, alustasarjamme tekee saman ennennäkemättömän laajoilla säätömahdollisuuksilla.

Madallusjouset eivät tuo samaa, monipuolista säätömahdollisuutta auton ulkonäköön ja ominaisuuksiin

Madallusjousten avulla madallat autosi alustaa tiettyyn korkeuteen ja siinä kaikki. Alustasarjamme avulla sen sijaan säädät kätevästi paitsi alustan korkeutta myös vaimennusta ja pystykallistusta eli Camber-kulmaa. Nämä säätyvät näppärästi alustan nupista kiertämällä. Lisäksi alustamme avulla vaikutat helposti autosi kuormankantokykyyn ja painopisteeseen. Uusi alusta virkistää myös autosi ilmettä. Alustamme madaltaa auton profiilia ja auton ulkonäkö muuttuu kerrasta urheilullisemmaksi. Samalla auton ajo-ominaisuudet jämäköityvät. Vanhempikin auto päivittyy alustamme avulla ulkönäöltään nuorekkaan urheilulliseen. Alustasarjan avulla on mahdollista madaltaa autoa voimakkaasti, jolloin ajokorkeus laskee. Samalla auton ajo-ominaisuuksien pehmeyden saa muutettua alkuperäisjousituksia jäykemmäksi, jolloin ajotuntuma erityisesti suuremmissa nopeuksissa paranee.

Hinta

Asettelu:

BC Racing iskunvaimennus on alan huipputasoa

BC Racing iskunvaimentimet ovat korkealuokkaisia monotube-vaimentimia. Monotube-vaimentimen mäntä ja öljytilavuus ovat normaalia suuremmat, vaimentimissa on erityisen hyvä lämmönkesto ja vain pieni riski öljyn kavitoinnille. Alustasarjojemme kaikki vaimentimet valmistetaan yksilöllisesti. Jokaisen automallin jousten, vaimentimien ja venttiilöinnin tuotekehitys on äärimmäisen tarkkaa ja valitsemme myyntiin vain parhaat prototyyppitestauksen perusteella. Näin olemme saneet alustasarjojemme ominaisuudet sellaisiksi, että ne vastaavat vaativankin autonomistajan tarpeisiin.

KYSY LISÄÄ ALUSTASARJOISTA >

Alustasarjamme on tehty kestämään

Alustasarjamme sisältävät sekä iskunvaimentimet että jouset. Alustamme avulla jätät rikkoutuneista iskunvaimentimista johtuvat ongelmat kerralla historiaan. Alusta on jousia helpompi vaihtaa itse ja nopea muutoskatsastaa. Annamme alustoillemme pitkän, kahden vuoden takuun. Alustamme on testattu Suomen talvioloissa ja rakennettu kestämään käytännössä ikuisesti. Alustojamme on saatavilla lähes kaikille automerkeille. Valitse autoosi sopiva alusta kattavasta valikoimastamme, josta löytyy sopiva alustasarja lähes mille tahansa eurooppalaiselle ja aasialaiselle automerkille.

Etkö löydä tarkoituksiisi sopivaa alustaa? - kustomoimme sopivan harvinaisiinkin automalleihin

Jos alustasarjaa ei ole autoosi valmiiksi saatavilla, eipä hätää. Kustomoimme sopivat alustat esimerkiksi uusiin Tesla Model S:iin tai uusiin sähköautoihin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

OTA YHTEYTTÄ >

BC Racing - ainutlaatuista alustaosaamista

Me BC Racingillä olemme omistautuneet autojen ammattimaiseen suorituskyvyn ja ulkonäön parantamiseen. Ehkä juuri siksi BC Racing on Suomen suosituin alustasarjamerkki. Jos autostasi on rikkoutunut iskunvaimennin tai jouset, kannattaa harkita, vaihtaisiko kerralla koko alustan. Usein tämä tulee myös edullisemmaksi kuin vaihtaa iskunvaimentimet yksi kerrallaan. Tutustu vaihtoehtoihimme ja tilaa autoosi sopiva alusta kätevästi verkosta! Meiltä löydät myös kattavan valikoiman huippulaadukkaita erikoisvanteita.

E60 SEDAN 2004-2009

BMW E60 alustasarjat

Tarjoamme BMW E60-malliin markkinoiden suosituimmat ja edullisimmat alustasarjat, joilla saat ajoneuvoosi näyttävää ilmettä, laadukasta ajotuntumaa ja muita haluamiasi ominaisuuksia. Alustoissamme on poikkeuksellisen laajat säätöominaisuudet, joilla auton ajokorkeuden, jäykkyyden ja camber-kulman säätö onnistuvat vaivattomasti. Löydät verkkokaupastamme kattavan valikoiman vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen.

BMW E60 on 5-sarjan viidennen sukupolven malli, jota tehtiin vuosina 2003–2010. Ajoneuvo edustaa BMW:n uutta muotoilusuuntausta. Tämä mielipiteitä jakanut bemarimalli on ollut suosittu etenkin erilaisessa harrastekäytössä, jossa ajoneuvolta edellytetään tyylikästä ja sporttista ulkonäköä sekä erilaisia ajo-ominaisuuksia. BC Racingin valikoimista löytyykin alustasarjoja esimerkiksi äärimmäistä madallusta hakeville. Meiltä voit tilata myös räätälöidyt ratkaisut erikoisempiinkin tarpeisiin.

Verkkokauppamme laajasta valikoimasta löydät helposti ja nopeasti ratkaisut BMW E60-mallin ja muiden bemarimallien tuunaukseen. Asiantuntijamme auttavat myös mielellään sähköpostitse, puhelimitse ja whatsappin välityksellä, mikäli tarvitset apua oikean ratkaisun valinnassa tai haet kustomoituja ratkaisuita. 

BC Racing alustasarjat sisältävät kaikki tarvittavat kiinnikkeet, jouset ja iskunvaimentimet, joilla autoon voidaan loihtia uutta ilmettä ja parantaa sen ominaisuuksia erittäin edulliseen hintaan. Tarjoamme alustoille kahden vuoden takuun, mutta käytännössä kyse on ikuisista tuotteista. Tutustu valikoimaamme verkkokaupassa ja tee tilaus helposti! Toimitamme tuotteet nopeasti kaikkialle Suomeen.


Loading...