BC RACING alustasarjat - BMW - 5-SARJA

Hinta

Asettelu:
5-SARJA

Urheilullinen, mutta elegantti BMW 5-sarja lisää suorituskykyään entisestään uuden, laajasäätöisen alustamme avulla. Yhdistä nyt lyömätön ajodynamiikka uuteen, ilmeikkääseen ulkoasuun.

BMW 5-sarjan autot ovat sporttisia bisnesautoja, joihin alustamme avulla lisäät runsaasti ajomukavuuteen vaikuttavia säätöjä. BMW 5-sarjan alustasarjassamme säätyvät paitsi ajokorkeus, myös alustan jäykkyys sekä pystykallistus.

Kirsikkana kakussa BMW 5-sarjan alustoissamme on huippulaadukas vaimennus monotube-vaimentimilla. Mikä sitten tekee monotube-vaimentimista erikoislaatuisen hyviä? Niissä on suuri mäntä ja iso öljytilavuus, erinomainen lämmönkesto ja vain minimaalisen pieni riski öljyn kavitoinnille.

Alustasarjojemme vaimentimet on aina valmistettu yksilöllisesti kullekin automallille. Jouset, vaimentimien mitat ja venttiilöinti valitaan suuresta määrästä erilaisia vaihtoehtoja perustuen tarkkaan tuotekehitykseen ja prototyyppitestaukseen. Näin sekä ajokorkeus että -ominaisuudet saadaan asiakkaidemme vaatimalle tasolle. BC Racing onkin Suomen suosituin alustasarjamerkki.

Jo ensimmäisellä silmäyksellä uusi alusta henkii sporttisuutta. Entistäkin dynaamisempi siluetti antaa elegantille ulkonäölle modernin ja teknisen ilmeen, puhumattakaan uudenlaisesta, mieltymystesi mukaan säätyvistä ajo-ominaisuuksista. Innovatiivisillä vaimenninteknologioillamme BMW 5-sarjan coiloverimme tarjoavat sinulle aivan uutta mukavuutta ja puhdasta ajamisen iloa.

Katso koko valikoimamme, valitse itsellesi sopivin vaihtoehto ja tilaa kätevästi verkosta!

Loading...