BMW - 5-SARJA - F11 TOURING 2010-2017

Hinta

Asettelu:
F11 TOURING 2010-2017

BMW F11 alustasarjat 

Jos etsit BMW 5-sarjan F11-malliin alustasarjaa, löydät juuri sopivan BC Racingin monipuolisesta valikoimasta. Alustamme ovat markkinoiden edullisimpia, mutta niissä on erittäin laajat säätöominaisuudet ja korkea laatu. Alustasarja sisältää iskunvaimentimet, jouset ja kaikki tarvittavat kiinnikkeet, joilla voidaan säätää auton ajokorkeutta ja muita ominaisuuksia sekä ulkonäköä.

BMW F11 on BMW 5-sarjan kuudennen sukupolven Touring-malli eli farmariversio, joka edustaa uudempaa autokantaa vuodelta 2010. BC Racing -alustasarjat sopivat autoilijalle, joka etsii täydellisen ajotuntuman lisäksi autolleen näyttävää ilmettä. Mikäli ajoneuvoon on asennettu esimerkiksi tavallista suuremmat vanteet ja sitä halutaan madaltaa, BC Racingin valikoimasta löydät juuri sopivan vaihtoehdon tähän tarpeeseen.

BC Racing alustasarjat sopivat täydellisesti BMW F11-mallin autoihin, oli tarpeesi mikä tahansa. Tarjoamme käyttöösi monipuolisen ja laajan valikoiman, helppokäyttöisen verkkokaupan, nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen ja aina ammattitaitoista palvelua.

Jos kaipaat BMW 11-malliin näyttävämpää ulkonäköä, olet tullut oikeaan paikkaan, sillä meiltä saat alustat markkinoiden parhaimmalla hinta-laatusuhteella. Tarjoamme alustasarjoille kahden vuoden takuun, mutta tuotteemme ovat käytännössä ikuisia. Tutustu valikoimaan ja tilaa tuotteet kätevästi verkkokaupan kautta, tai kysy lisää, niin asiantuntijamme auttavat oikean ratkaisun valinnassa.


Loading...