BC RACING alustasarjat - CHEVROLET

Hinta

Asettelu:
CHEVROLET

Chevrolet alustasarjat 

BC Racing tarjoaa Suomen suosituimmat ja erittäin edulliset alustasarjat Chevroletin yleisimpiin malleihin, kuten Camaroon, Cobaltiin ja Corvetteen. Hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia ratkaisuja löytyy myös Chevrolet Cruzeen, Soniciin, Sparkiin ja SS-malliin. Valitse valikosta oma automallisi ja katso tarjolla olevat vaihtoehdot!

BC Racing alustasarjat ovat kestoltaan käytännössä ikuisia ja niissä on poikkeuksellisen laajat säätöominaisuudet. Alustat sopivatkin moneen eri tarkoitukseen, kuten auton madaltamiseen sekä vanhan tai rikkoontuneen alustan uusimiseen. Alustat soveltuvat hyvin päivittäiseen ajoon, mutta myös kilpa- ja harrastekäyttöön, jossa ajoneuvolta vaaditaan eri ominaisuuksia. Saat meiltä myös kustomoituja ratkaisuita erityisiin tarpeisiin.

Edulliset ja laadukkaat alustat tekevät Chevroletistasi entistäkin tyylikkäämmän, urheilullisemman ja ajotuntumaltaan tarkemman. Jäykkyyden ja ajokorkeuden säätö onnistuvat korkeatasoisen alustasarjan avulla mutkattomasti. BC Racing alustoilla on kahden vuoden takuu. Paketti sisältää jouset, iskunvaimentimet ja kaikki tarvittavat kiinnikkeet helppoa asennusta varten. Kahden vuoden takuu.

Valitse verkkokaupastamme sopiva vaihtoehto tai ota yhteyttä, niin autamme valinnan tekemisessä!


Loading...