BC RACING alustasarjat - CHRYSLER

Hinta

Asettelu:
CHRYSLER

Chrysler alustasarjat

BC Racingin monipuolisesta valikoimasta löydät Suomen suosituimmat ja edullisimmat alustasarjat Chryslerin 300C, NEON, PT Cruiser ja SRT-4 -malleihin. Alustasarjat sisältävät iskunvaimentimet, jouset ja kaikki tarvikkeet asennusta varten. Tarjoamme kahden vuoden takuun. Meiltä saat myös varaosat. Valitse valikosta oma automallisi ja katso tarjolla olevat vaihtoehdot!

Yhdysvaltalainen Chrysler tunnetaan tyylikkyydestään ja käytännöllisyydestään. Merkin tunnetuimmat mallit toimivat niin perheautona arkikäytössä kuin harrasteautoinakin. Tuning-alustasarjoilla eri malleihin saadaan parempaa ulkonäköä ja haluttuja ajo-ominaisuuksia tarpeen mukaan. Meiltä saat myös täysin tarpeeseen kustomoidut ratkaisut, kysy lisää!

BC Racing alustasarjat ovat hinta-laatusuhteeltaan Suomen kirkkainta kärkeä, sillä ne kestävät käytännössä ikuisesti, mutta eivät rasita kukkaroa liikaa. Alustat sopivat moneen eri käyttötarkoitukseen: auton ajokorkeuden säätämiseen, särkyneen tai vanhan alustan uusimiseen sekä ajo-ominaisuuksien parantamiseen. Alustamme ovatkin Suomen suosituimpia Chryslerin omistajien keskuudessa.

Helppokäyttöisestä ja kattavasta verkkokaupastamme löydät kaikki tarjolla olevat Chrysler alustasarjat. Tutustu valikoimaan ja ota yhteyttä, mikäli tarvitset apua valinnassa tai kaipaat kustomoituja ominaisuuksia!


Loading...