BC RACING alustasarjat - CITROEN

Hinta

Asettelu:
CITROEN

Citroën alustasarjat

BC Racingin verkkokaupasta löydät Citroën alustasarjat markkinoiden parhaalla hinta-laatusuhteella. Tarjoamme korkealaatuisia mutta edullisia vaihtoehtoja Citroën C2, C3, DS3 ja SAXO -malleihin. Alustoissamme on erittäin laajat säätöominaisuudet, jotka mahdollistavat ajokorkeuden ja ajo-ominaisuuksien säädön omien tarpeiden mukaan. Tarjoamme myös täysin kustomoituja vaihtoehtoja!

Citroën edustaa ranskalaisia laatuautoja, joita on käytetty laajasti niin arkiajossa kuin moottoriurheilussakin. BC Racing alustasarjoilla ajoneuvoon saadaan tyylikästä ja sporttista ulkonäköä sekä parempia ajo-ominaisuuksia, erinomaista suorituskykyä ja ajomukavuutta. Lisäksi BC Racing alustoja voidaan käyttää korvaamaan vanhat, kuluneet tai rikkoutuneet iskunvaimentimet. Alustasarjat sisältävät iskunvaimentimet, jouset ja kaikki tarvikkeet asennusta varten. 

Verkkokaupastamme löydät Suomen suosituimmat ja hinta-laatusuhteeltaan parhaat alustasarjat Citroënin malleihin. Tarjoamme tuotteille kahden vuoden takuun, vaikkakin alustasarjamme kestävät käytännössä ikuisesti. Meiltä saat myös varaosat. 

Kattavasta verkkokaupastamme löydät kaikki tarjolla olevat vaihtoehdot. Valitse pudotusvalikosta oma automallisi ja tutustu alustasarjoihin! Voit myös olla yhteydessä meihin puhelimitse, sähköpostiste tai whatsappilla, mikäli tarvitset apua oikean ratkaisun valinnassa.


Loading...