BC RACING alustasarjat - FIATKorvaa kiinteät madallusjouset alustasarjalla, jossa huippuluokan säädettävyys

Jos kaipaat autoosi huipputason säädettävyyttä ja pelkät kiinteät madallusjouset eivät tuo autoosi riittäviä säätömahdollisuuksia, tutustu täyssäädettäviin alustasarjoihimme. Siinä, missä madallusjousten avulla saat madallettua autoasi vain tiettyyn korkeuteen, alustasarjamme tekee saman ennennäkemättömän laajoilla säätömahdollisuuksilla.

Madallusjouset eivät tuo samaa, monipuolista säätömahdollisuutta auton ulkonäköön ja ominaisuuksiin

Madallusjousten avulla madallat autosi alustaa tiettyyn korkeuteen ja siinä kaikki. Alustasarjamme avulla sen sijaan säädät kätevästi paitsi alustan korkeutta myös vaimennusta ja pystykallistusta eli Camber-kulmaa. Nämä säätyvät näppärästi alustan nupista kiertämällä. Lisäksi alustamme avulla vaikutat helposti autosi kuormankantokykyyn ja painopisteeseen. Uusi alusta virkistää myös autosi ilmettä. Alustamme madaltaa auton profiilia ja auton ulkonäkö muuttuu kerrasta urheilullisemmaksi. Samalla auton ajo-ominaisuudet jämäköityvät. Vanhempikin auto päivittyy alustamme avulla ulkönäöltään nuorekkaan urheilulliseen. Alustasarjan avulla on mahdollista madaltaa autoa voimakkaasti, jolloin ajokorkeus laskee. Samalla auton ajo-ominaisuuksien pehmeyden saa muutettua alkuperäisjousituksia jäykemmäksi, jolloin ajotuntuma erityisesti suuremmissa nopeuksissa paranee.

Hinta

Asettelu:

BC Racing iskunvaimennus on alan huipputasoa

BC Racing iskunvaimentimet ovat korkealuokkaisia monotube-vaimentimia. Monotube-vaimentimen mäntä ja öljytilavuus ovat normaalia suuremmat, vaimentimissa on erityisen hyvä lämmönkesto ja vain pieni riski öljyn kavitoinnille. Alustasarjojemme kaikki vaimentimet valmistetaan yksilöllisesti. Jokaisen automallin jousten, vaimentimien ja venttiilöinnin tuotekehitys on äärimmäisen tarkkaa ja valitsemme myyntiin vain parhaat prototyyppitestauksen perusteella. Näin olemme saneet alustasarjojemme ominaisuudet sellaisiksi, että ne vastaavat vaativankin autonomistajan tarpeisiin.

KYSY LISÄÄ ALUSTASARJOISTA >

Alustasarjamme on tehty kestämään

Alustasarjamme sisältävät sekä iskunvaimentimet että jouset. Alustamme avulla jätät rikkoutuneista iskunvaimentimista johtuvat ongelmat kerralla historiaan. Alusta on jousia helpompi vaihtaa itse ja nopea muutoskatsastaa. Annamme alustoillemme pitkän, kahden vuoden takuun. Alustamme on testattu Suomen talvioloissa ja rakennettu kestämään käytännössä ikuisesti. Alustojamme on saatavilla lähes kaikille automerkeille. Valitse autoosi sopiva alusta kattavasta valikoimastamme, josta löytyy sopiva alustasarja lähes mille tahansa eurooppalaiselle ja aasialaiselle automerkille.

Etkö löydä tarkoituksiisi sopivaa alustaa? - kustomoimme sopivan harvinaisiinkin automalleihin

Jos alustasarjaa ei ole autoosi valmiiksi saatavilla, eipä hätää. Kustomoimme sopivat alustat esimerkiksi uusiin Tesla Model S:iin tai uusiin sähköautoihin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

OTA YHTEYTTÄ >

BC Racing - ainutlaatuista alustaosaamista

Me BC Racingillä olemme omistautuneet autojen ammattimaiseen suorituskyvyn ja ulkonäön parantamiseen. Ehkä juuri siksi BC Racing on Suomen suosituin alustasarjamerkki. Jos autostasi on rikkoutunut iskunvaimennin tai jouset, kannattaa harkita, vaihtaisiko kerralla koko alustan. Usein tämä tulee myös edullisemmaksi kuin vaihtaa iskunvaimentimet yksi kerrallaan. Tutustu vaihtoehtoihimme ja tilaa autoosi sopiva alusta kätevästi verkosta! Meiltä löydät myös kattavan valikoiman huippulaadukkaita erikoisvanteita.

FIAT

Fiat alustasarjat

Saat verkkokaupastamme Fiat alustasarjat jokaiseen tarpeeseen. Alustoissamme on erittäin laajat säätömahdollisuudet, joilla ajoneuvoon saadaan haluttua ilmettä ja parempia ajo-ominaisuuksia. Valikoimastamme löytyy Fiat 500, Coupe ja Punto/Grande Punto alustasarjat. Valitse listasta oma automallisi, tutustu valikoimaan ja tee tilaus helposti verkossa!

BC Racing alustoissa on Suomen paras hinta-laatusuhde, sillä yhtä edullisia, mutta lähes ikuisesti kestäviä alustoja on vaikea löytää muualta. Alustasarja sisältää jousien ja iskunvaimentimien lisäksi kaikki asennustarvikkeet eli kyseessä on täysin asennusvalmis paketti. Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla, puhelimitse tai whatsappilla mikäli olet kiinnostunut kustomoiduista vaihtoehdoista.

Fiat on italialainen laatumerkki, joka on Suomessa suosittu niin arkikäytössä kuin autoharrastajienkin keskuudessa. Mallikohtaisesti suunnitellut Fiat alustasarjat tuovat ajoneuvoon madallusta, jäykkyyttä, suorituskykyä ja ajomukavuutta - juuri niitä ominaisuuksia, joita haluat. BC Racing alustoilla on kahden vuoden takuu. Meiltä saat myös kaikki tarvittavat varaosat suoraan hyllystä. Kaikki osat on vaihdettavissa erikseen.

Löydät verkkokaupastamme monipuolisen kattauksen Fiat alustasarjoja erilaisiin tarpeisiin. BC Racingin tuotteet kuuluvat Suomen suosituimpien alustojen joukkoon, sillä muualta on vaikea löytää näin korkealaatuisia tuotteita yhtä edulliseen hintaan. Valitse listasta oma Fiat-mallisi ja tee tilaus näppärästi verkossa! Nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen.


Loading...