BC RACING alustasarjat - FIAT

Hinta

Asettelu:
FIAT

Fiat alustasarjat

Saat verkkokaupastamme Fiat alustasarjat jokaiseen tarpeeseen. Alustoissamme on erittäin laajat säätömahdollisuudet, joilla ajoneuvoon saadaan haluttua ilmettä ja parempia ajo-ominaisuuksia. Valikoimastamme löytyy Fiat 500, Coupe ja Punto/Grande Punto alustasarjat. Valitse listasta oma automallisi, tutustu valikoimaan ja tee tilaus helposti verkossa!

BC Racing alustoissa on Suomen paras hinta-laatusuhde, sillä yhtä edullisia, mutta lähes ikuisesti kestäviä alustoja on vaikea löytää muualta. Alustasarja sisältää jousien ja iskunvaimentimien lisäksi kaikki asennustarvikkeet eli kyseessä on täysin asennusvalmis paketti. Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla, puhelimitse tai whatsappilla mikäli olet kiinnostunut kustomoiduista vaihtoehdoista.

Fiat on italialainen laatumerkki, joka on Suomessa suosittu niin arkikäytössä kuin autoharrastajienkin keskuudessa. Mallikohtaisesti suunnitellut Fiat alustasarjat tuovat ajoneuvoon madallusta, jäykkyyttä, suorituskykyä ja ajomukavuutta - juuri niitä ominaisuuksia, joita haluat. BC Racing alustoilla on kahden vuoden takuu. Meiltä saat myös kaikki tarvittavat varaosat suoraan hyllystä. Kaikki osat on vaihdettavissa erikseen.

Löydät verkkokaupastamme monipuolisen kattauksen Fiat alustasarjoja erilaisiin tarpeisiin. BC Racingin tuotteet kuuluvat Suomen suosituimpien alustojen joukkoon, sillä muualta on vaikea löytää näin korkealaatuisia tuotteita yhtä edulliseen hintaan. Valitse listasta oma Fiat-mallisi ja tee tilaus näppärästi verkossa! Nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen.


Loading...