BC RACING alustasarjat - FORD

Hinta

Asettelu:
FORD

Ford alustasarjat

Jos etsit Fordiin korkealaatuista mutta hinnaltaan edullista alustasarjaa, olet saapunut oikeaan paikkaan. BC Racingin monipuolisesta verkkokaupasta löydät laajan valikoiman vaihtoehtoja ja teet tilauksen helposti nopealla toimituksella kaikkialle Suomeen. Alustasarja sisältää laadukkaat iskunvaimentimet, jouset ja asennusosat. Kahden vuoden takuu!

Ford alustasarjoissa on erittäin laajat säätöominaisuudet, joilla auton ajokorkeutta ja -ominaisuuksia voidaan tuunata tarpeen mukaan. Meiltä saat myös täysin kustomoituja ratkaisuita erilaisiin tarpeisiin. Valikoimistamme löytyy alustasarjoja Fordin Escape, Fiesta, Flex ja Focus -malleihin, sekä Kuga, Liata, Mondeo, Mustang, Taurus ja Tierra-malleihin. 

Ford on kansainvälinen automerkki ja yksi maailman suurimmista autovalmistajista. Ford valmistaa pääsääntöisesti henkilö- ja pakettiautoja, mutta ajoneuvot ovat olleet jo pitkään edustettuina myös rallin MM-sarjassa. BC Racing alustasarjat tuovat Fordin malleihin halutunlaista ulkonäköä, erinomaista suorituskykyä ja entistä parempia ajo-ominaisuuksia. BC Racing alustoilla voidaan myös korvata vanhat, kuluneet tai rikkoutuneet iskunvaimentimet. 

Verkkokaupastamme löydät hinta-laatusuhteeltaan parhaat Fordin alustasarjat, jotka kestävät käytännössä ikuisesti. Meiltä saat myös kaikki tarvittavat varaosat. Valitse valikosta oma automallisi ja tutustu vaihtoehtoihin. Mikäli tarvitset apua oikean alustan valinnassa, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.


Loading...