BC RACING alustasarjat - FORD - FOCUS

Hinta

Asettelu:
FOCUS

Vanhemman Ford Focuksen alustasarja alkaa jo käydä pehmeämmäksi kuin olisi tarpeen. Jos haluat jämäköittää alustan tuntumaa ja saada virkistystä autosi ulkonäköön, suuntaa katseesi Ford Focus alustojen valikoimaamme!

Jos muutoin olet tyytyväinen vanhempaan autoosi, mutta päivittäiset ajot mukavammaksi tekevät ajo-ominaisuudet viehättäisivät, voi alustan vaihto olla hyvä vaihtoehto. Alustamme avulla liiallinen pehmeys saadaan pois ja säätömahdollisuudet arjen tilanteita varten lisääntyvät huomattavasti.

Esimerkiksi lumisilla teillä säätyvät Ford Focuksen alustamme helposti korkeammiksi, jolloin ajo hankalissa olosuhteissa helpottuu. Kesäajossa säätö matalammaksi muuttaa alustan painopistettä siten, että ajo myös kovemmissa nopeuksissa tuntuu miellyttävältä. Samalla tavalla voit helposti muuttaa myös autosi taakankantokykyä tilanteissa, joissa autolla on tarpeen kuljettaa raskaampaa lastia, kuten vaikkapa rengassarjaa tai muuttokuormaa.

Myös Ford Focuksen alustan jäykkyys ja pystykallistus ovat näppärästi säädettävissä täysin sellaisiksi kuin itse toivot. Alustasarjamme on kestävyystestattu Suomessa ja alustoillamme on aina kahden vuoden takuu.

Katso kaikki vaihtoehtomme, osta helposti verkosta ja ylläty, miten paljon autosi ajo-ominaisuudet paranevat!

Loading...