BC RACING alustasarjat - HONDA

Hinta

filter_layout
HONDA

Honda alustasarjat

Meiltä löydät markkinoiden edullisimmat ja laadukkaimmat Hondan alustasarjat, mikäli etsit ajoneuvoosi suorituskykyä, tyylikästä ulkonäköä ja erinomaisia ajo-ominaisuuksia. Hondan alustasarjat sisältävät iskunvaimentimet, jouset ja asennusosat, joilla onnistuu muun muassa auton ajokorkeuden ja jäykkyyden säätö. Alustoissamme on erittäin laajat säätöominaisuudet ja ne ovatkin sekä arkikuskien että harrastajien suosiossa.

BC Racingin verkkokaupasta löydät laajan valikoiman vaihtoehtoja ja teet tilauksen helposti nopealla toimituksella kaikkialle Suomeen. Meiltä saat alustat niin Honda Accord, Airwave, Beat, Brio, City ja Civic-malleihin, sekä CR-V, CR-X, Element, Elysion, Fit/Jazz, FR-V-malleihin. Lisäksi valikoimissamme on alustasarjoja muun muassa Honda Legend, Logo, NSX, Odyssey- ja Shuttle-malleihin. Valitse listasta oma automallisi ja tutustu valikoimaan!

Honda on japanilainen laatumerkki, jota käytetään Suomessa laajasti niin arkiajossa kuin harrastekäytössä ja kilparadoillakin. Tarjoammekin verkkokaupassamme olevien alustasarjojen lisäksi myös täysin kustomoituja ratkaisuita vaativampiin tarpeisiin. Kysy lisää! 

Verkkokaupastamme löydät Hondan eri malleihin hinta-laatusuhteeltaan Suomen ykkösalustat, jotka kestävät käytännössä ikuisesti. Tarjoamme tuotteillemme kahden vuoden takuun. Meiltä saat kätevästi tilattua myös erilaiset varaosat. Mikäli etsit uutta alustasarjaa esimerkiksi vanhan, rikkoutuneen iskunvaimentimen tilalle tai kaipaat ajoneuvollesi uutta ilmettä, olet oikeassa paikassa. Mikäli tarvitset apua oikean alustan valinnassa, ota meihin yhteyttä puhelimitse, whatsapp-viestillä tai sähköpostitse.


Loading...