BC RACING alustasarjat - HONDA - ACCORD

Hinta

filter_layout
ACCORD

Honda Accord alustamme avulla saat autoosi äärimmäistä sähäkkyyttä ja ajat jämäkästi kovemmissakin nopeuksissa. Voimakas madallus takaa sporttisen ulkonäön eikä säätömahdollisuuksissa ole säästelty.

Kun haluat merkittävästi parantaa autosi ajo-ominaisuuksia nimenomaan urheilullisemmassa ajossa, on Honda Accordin alustasarjamme oikea ratkaisu. Säädät helposti sekä ajokorkeutta, alustan jäykkyyttä sekä camber-kulmaa lähes portaattomasti, oman mieltymyksesi mukaan.

Vaimentimissamme on 30-portainen vaimennustehon säätö, jolla säädät Honda Accordin alustan vaimennuksen voimakkuutta täysin omaa tarvettasi vastaavaksi. Top of the line -malleissa on lisäksi erillinen sisään- ja ulosvaimennuksen säätö ja jopa erillinen hitaan ja nopean alueen säätö.

Vaimentimemme ovat laadukkaita monotube-vaimentimia. Niissä on isompi mäntä ja öljytilavuus, parempi lämmönkesto ja pienempi öljyn kavitointiriski. Alustasarjoissamme käytämme yksilöllisesti valmistettuja vaimentimia yleisimpien sijaan. Jouset, vaimentimien koot ja venttiilöinti valitaan lukuisista vaihtoehdoista. Valintojen perusteena on tarkka tuotekehitys ja prototyyppitestaukset. Näin varmistamme, että sinä saat parhaat mahdolliset säädöt paitsi ajokorkeuteen myös ajo-ominaisuuksiin. BC Racing on Suomen suosituin alustasarjamerkki.

Katso Honda Accord -alustasarjojemme vaihtoehdot ja tilaa nyt uusi alusta helposti verkosta!

Loading...