BC RACING alustasarjat - HONDA - CIVIC

Hinta

Asettelu:
CIVIC

Haluaisitko rakentaa Honda Civicistä vieläkin urheilullisemman? Alustasarjamme Honda Civiciin tekevät sen mahdolliseksi äärimmäisen laajoin säätömahdollisuuksin.

Jos kaipaat autoltasi jämäkkää, sporttista ajoa, alustamme lähes portaaton jäykkyyden säätö on sinua varten. Jäykkyyden lisäksi säätyy Honda Civic alustoissamme myös ajokorkeus. Saat autoosi runsaasti sellaisia säätömahdollisuuksia, joiden avulla ajo-ominaisuudet säilyvät erinomaisina suurissakin nopeuksissa, esimerkiksi rata-autoilussa.

Vaimentimiemme 30-portainen vaimennustehon säätö auttaa tuunaamaan Honda Civicin alustan vaimennuksen täysin omaa mieltymystäsi vastaavaksi. Top of the line -malleissa on lisäksi erillinen sisään- ja ulosvaimennuksen säätö. Näissä malleissa säädät erikseen jopa hidasta ja nopeaa aluetta.

Vaimentimemme ovat korkealaatuisia monotube-vaimentimia. Niissä on isompi mäntä ja öljytilavuus, parempi lämmönkesto ja pienempi öljyn kavitaatioriski. Alustasarjoissamme käytämme kuhunkin automalliin yksilöllisesti valmistettuja vaimentimia. Valitsemme jouset, vaimentimien koot ja venttiilöinnit lukuisista vaihtoehdoista. Valintojemme perusteena on tarkka tuotekehitys ja prototyyppitestaukset.

BC Racing on Suomen suosituin alustasarjamerkki, ja annamme alustoillemme kahden vuoden takuun.

Katso kaikki Honda Civic -alustasarjojemme vaihtoehdot ja klikkaa uusi alusta helposti ostoskoriisi verkosta!

Loading...