BC RACING alustasarjat - KIA

Hinta

Asettelu:
KIA


Kia alustasarjat

Etsitkö korkealaatuista mutta edullista Kia alustasarjaa tuomaan ajoneuvoosi uutta ilmettä ja parempia ajo-ominaisuuksia? BC Racing tarjoaa kattavan valikoiman alustoja Kia Ceed, Optima, Picanto, Rio ja Soul -malleihin. 

Alustasarjamme ovat markkinoiden kustannustehokkaimpia, mutta kestävät käytössä lähes ikuisesti. Tuotteilla on kahden vuoden takuu. Valitse oma automallisi listasta ja tutustu vaihtoehtoihin! Meiltä saat myös täysin kustomoidut alustat erikoisempiin tarpeisiin.

Verkkokauppamme tarjoaa kattavan valikoiman Kia alustasarjoja, oli kyseessä sitten vanhan ja kuluneen alustan korvaaminen, ajoneuvon madaltaminen tai jäykkyyden säätäminen. Alustat on suunniteltu mallikohtaisesti ja paketit sisältävät iskunvaimentimet, jouset ja asennustarvikkeet. BC Racing alustoissa on poikkeuksellisen laajat säätöominaisuudet.

Kia on eteläkorealainen autonvalmistaja ja kansainvälisesti palkittu ja laajasti käytetty automerkki. Kia tarjoaa luotettavat ratkaisut pääsääntöisesti arkiajoon, mutta myös harrastekäyttöön. Mikäli haluat ajoneuvoosi uutta ilmettä ja parempia ajo-ominaisuuksia, löydät BC Racingin alustavalikoimasta varmasti sopivan vaihtoehdon. 

Jos etsit Kian eri malleihin kestävää ja korkealaatuista alustasarjaa, on BC Racing varma ja edullinen valinta. Autamme mielellämme juuri sopivan alustan valinnassa, joten ota meihin yhteyttä puhelimitse, whatsapp-viestillä tai sähköpostitse.


Loading...