BC RACING alustasarjat - LEXUS

Hinta

Asettelu:
LEXUS

Lexus alustasarjat

Lexuksen alkuperäinen alusta saattaa alkaa kaivata vaihtoa, kun alustasarja on tulossa käyttöikänsä päähän. Jos autosi kaipaa uutta alustasarjaa, mikset päivittäisi sitä uudempaan ja urheilullisempaan? Lexus-alustasarja on erinomainen valinta, kun autosi kaipaa hieman piristystä. Uusi alusta tekee autosta myös mukavamman ajaa.

Säädettävä BC Racing -alustasarja sopii Lexukseen täydellisesti, sillä pystyt halutessasi madaltamaan alustaa. Sporttinen alustasarja on myös jäykempi, joten auto ohjautuu suurissa nopeuksissa paremmin. Samalla matala alusta antaa urheilullista ulkonäköä autollesi.

Lexuksen säädettävä alustasarja sisältää iskunvaimentimet ja jouset. Pakkauksessa on siis kaikki tarvittava, minkä avulla pystyt tekemään autostasi sporttisemman ja hauskemman ajaa!

Coiloverin iskunvaimennusta on helppo säätää, sillä se toimii nappia kääntämällä. Pystyt vaihtelemaan iskuvaimentimien tuntumaa esimerkiksi vuodenajan mukaan. Samalla auton kuormankantokyky kasvaa.

Jos olet aikeissa hankkia Lexukseesi suuremmat vanteet, niin matalampi alustasarja saattaa antaa autollesi tuunauksen kaipaaman viimeistelyn. Isot vanteet ja matala alusta ovat todella näyttävä yhdistelmä.

Erilaiset alustasarjat eroavat toisistaan jäykkyyden ja säätöominaisuuksien mukaan. Tutustu laajaan valikoimaamme, ja löydä omaan tarkoitukseesi sopivin alustasarja. Meiltä löydät alustat esimerkiksi Lexuksen GS-, IS- ja RX-malleihin.

BC Racing -alustojen takuu on kaksi vuotta, mutta käytännössä vahvat alustamme kestävä ikuisesti. Näin laadukasta ja kestävää Lexuksen alustaa kattavilla säätövaroilla on vaikea löytää muualta!


Loading...