BC RACING alustasarjat - MAZDA - 6

Hinta

Asettelu:
6

Mazda 6 on perinteisesti ulkonäöllään huomiota herättävä, lähtökohtaisesti urheilullinen sedan, joka on erityisesti nuorempien kuskien suosiossa.

Mazda 6:n säädettävät alustasarjat sisältävät iskunvaimentimet ja jouset, jotka tekevät vanhemmastakin autosta ulkönäöltään nuorekkaan urheilullisen. Alustasarjan avulla on mahdollista madaltaa autoa huomattavasti, jolloin ajokorkeus laskee. Samalla auton ajo-ominaisuuksien pehmeän tunnun saa muutettua alkuperäisjousituksia jäykempään, jolloin ajotuntuma suuremmissa nopeuksissa paranee.

Coiloverimme iskunvaimennusta on helppo muuttaa nupista kiertämällä esimerkiksi vuodenaikojen mukaan. Samalla säädät helposti myös auton kuormankantokykyä.

Jos vaihdat autoosi isompia vanteita, matalampi Mazda 6 alusta viimeistelee autosi ulkonäön. Kun haluat päästä lähemmäksi uusimman Mazda 6:n alustan tuomaa atleettista ja matalaa ulkonäköä, ovat säädettävät alustasarjamme sinulle sopiva valinta.

Eri alustamme Mazda 6:een eroavat esimerkiksi jäykkyydeltään ja säätömahdollisuuksiltaan. Tutustu ja valitse sopivin useista vaihtoehdoistamme!

Alustoillamme on aina kahden vuoden takuu, mutta käytännössä alustasarjamme ovat ikuisia. Samoja alustan ominaisuuksia et helposti muualta saa yhtä kilpailukykyiseen hintaan. Lue lisää kahden vuoden kestävyystestistämme! 

Katso verkkokauppamme koko alustavalikoima Mazda 6:lle, valitse sopivin ja tee kaupat helposti!

Loading...