BC RACING alustasarjat - MERCEDES BENZ

Hinta

Asettelu:
MERCEDES BENZ

Mercedes-Benz alustasarjat

Etsitkö säädettävää alustaa Mercedes-Benziin? Laadukas Mercedes-Benz -alustasarja on erinomainen valinta, jos autosi alkuperäinen alusta on jo kulunut tai jos haluat päivittää alustasarjan sporttisempaan versioon. BC Racing tarjoaa laajan valikoiman erilaisia urheilullisia Mercedes-Benzin alustasarjoja.

Valikoimastamme löydät säädettäviä alustoja esimerkiksi Mercedes-Benzin A-, B-, C-, E-, CLA- ja GLC-sarjoihin. Meiltä löydät alustasarjat myös S-sarjan SL-sarjan mersuihin sekä muihin Mercedes-Benzin malleihin.

Mercedes-Benzin säädettävä alustasarja sisältää laadukkaat iskunvaimentimet ja kestävät jouset, joiden avulla myös vanhempi mersu voi saada tuoreempaa ilmettä. Näppärästi säädettävän alustan avulla auton korkeutta pystyy säätämään esimerkiksi pienemmäksi, jolloin maavara laskee. Myös pehmeän ajotuntuman saa muutettua jäykemmäksi, jolloin mersua pystyy ohjaamaan paremmin isoissa nopeuksissa.

Coiloverin iskunvaimennusta voi säätää kätevästi nupista vääntämällä. Vaimennusta voi säätää esimerkiksi vuodenajan mukaan. Samalla auton kuormankantokykyä pystyy muuttamaan.

Jos ajattelit hankkia Mercedes-Benziin suuremmat vanteet, niin voit viimeistellä lopputuloksen matalammalla alustasarjalla. Jos haluat muuttaa autosi alustaa ureilullisemmaksi, niin BC Racing Mercedes-Benz alustasarja on hyvä valinta!

Valikoimamme alustasarjat eroavat toisistaan säätöominaisuuksien ja jäykkyyden mukaan. Voit käydä tutustumassa laajaan valikoimaan ja löytää juuri sinun tarpeeseesi sopivan alustasarjan.

Kestävillä BC Racing -alustoilla on kahden vuoden takuu, mutta käytännössä alustaton tehty kestämään ikuisesti. Näin hyvää mersun alustasarjaa kattavilla säätöominaisuuksilla on hankala löytää muualta!


Loading...