BC RACING alustasarjat - MERCEDES BENZKorvaa kiinteät madallusjouset alustasarjalla, jossa huippuluokan säädettävyys

Jos kaipaat autoosi huipputason säädettävyyttä ja pelkät kiinteät madallusjouset eivät tuo autoosi riittäviä säätömahdollisuuksia, tutustu täyssäädettäviin alustasarjoihimme. Siinä, missä madallusjousten avulla saat madallettua autoasi vain tiettyyn korkeuteen, alustasarjamme tekee saman ennennäkemättömän laajoilla säätömahdollisuuksilla.

Madallusjouset eivät tuo samaa, monipuolista säätömahdollisuutta auton ulkonäköön ja ominaisuuksiin

Madallusjousten avulla madallat autosi alustaa tiettyyn korkeuteen ja siinä kaikki. Alustasarjamme avulla sen sijaan säädät kätevästi paitsi alustan korkeutta myös vaimennusta ja pystykallistusta eli Camber-kulmaa. Nämä säätyvät näppärästi alustan nupista kiertämällä. Lisäksi alustamme avulla vaikutat helposti autosi kuormankantokykyyn ja painopisteeseen. Uusi alusta virkistää myös autosi ilmettä. Alustamme madaltaa auton profiilia ja auton ulkonäkö muuttuu kerrasta urheilullisemmaksi. Samalla auton ajo-ominaisuudet jämäköityvät. Vanhempikin auto päivittyy alustamme avulla ulkönäöltään nuorekkaan urheilulliseen. Alustasarjan avulla on mahdollista madaltaa autoa voimakkaasti, jolloin ajokorkeus laskee. Samalla auton ajo-ominaisuuksien pehmeyden saa muutettua alkuperäisjousituksia jäykemmäksi, jolloin ajotuntuma erityisesti suuremmissa nopeuksissa paranee.

Hinta

Asettelu:

BC Racing iskunvaimennus on alan huipputasoa

BC Racing iskunvaimentimet ovat korkealuokkaisia monotube-vaimentimia. Monotube-vaimentimen mäntä ja öljytilavuus ovat normaalia suuremmat, vaimentimissa on erityisen hyvä lämmönkesto ja vain pieni riski öljyn kavitoinnille. Alustasarjojemme kaikki vaimentimet valmistetaan yksilöllisesti. Jokaisen automallin jousten, vaimentimien ja venttiilöinnin tuotekehitys on äärimmäisen tarkkaa ja valitsemme myyntiin vain parhaat prototyyppitestauksen perusteella. Näin olemme saneet alustasarjojemme ominaisuudet sellaisiksi, että ne vastaavat vaativankin autonomistajan tarpeisiin.

KYSY LISÄÄ ALUSTASARJOISTA >

Alustasarjamme on tehty kestämään

Alustasarjamme sisältävät sekä iskunvaimentimet että jouset. Alustamme avulla jätät rikkoutuneista iskunvaimentimista johtuvat ongelmat kerralla historiaan. Alusta on jousia helpompi vaihtaa itse ja nopea muutoskatsastaa. Annamme alustoillemme pitkän, kahden vuoden takuun. Alustamme on testattu Suomen talvioloissa ja rakennettu kestämään käytännössä ikuisesti. Alustojamme on saatavilla lähes kaikille automerkeille. Valitse autoosi sopiva alusta kattavasta valikoimastamme, josta löytyy sopiva alustasarja lähes mille tahansa eurooppalaiselle ja aasialaiselle automerkille.

Etkö löydä tarkoituksiisi sopivaa alustaa? - kustomoimme sopivan harvinaisiinkin automalleihin

Jos alustasarjaa ei ole autoosi valmiiksi saatavilla, eipä hätää. Kustomoimme sopivat alustat esimerkiksi uusiin Tesla Model S:iin tai uusiin sähköautoihin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

OTA YHTEYTTÄ >

BC Racing - ainutlaatuista alustaosaamista

Me BC Racingillä olemme omistautuneet autojen ammattimaiseen suorituskyvyn ja ulkonäön parantamiseen. Ehkä juuri siksi BC Racing on Suomen suosituin alustasarjamerkki. Jos autostasi on rikkoutunut iskunvaimennin tai jouset, kannattaa harkita, vaihtaisiko kerralla koko alustan. Usein tämä tulee myös edullisemmaksi kuin vaihtaa iskunvaimentimet yksi kerrallaan. Tutustu vaihtoehtoihimme ja tilaa autoosi sopiva alusta kätevästi verkosta! Meiltä löydät myös kattavan valikoiman huippulaadukkaita erikoisvanteita.

MERCEDES BENZ

Mercedes-Benz alustasarjat

Etsitkö säädettävää alustaa Mercedes-Benziin? Laadukas Mercedes-Benz -alustasarja on erinomainen valinta, jos autosi alkuperäinen alusta on jo kulunut tai jos haluat päivittää alustasarjan sporttisempaan versioon. BC Racing tarjoaa laajan valikoiman erilaisia urheilullisia Mercedes-Benzin alustasarjoja.

Valikoimastamme löydät säädettäviä alustoja esimerkiksi Mercedes-Benzin A-, B-, C-, E-, CLA- ja GLC-sarjoihin. Meiltä löydät alustasarjat myös S-sarjan SL-sarjan mersuihin sekä muihin Mercedes-Benzin malleihin.

Mercedes-Benzin säädettävä alustasarja sisältää laadukkaat iskunvaimentimet ja kestävät jouset, joiden avulla myös vanhempi mersu voi saada tuoreempaa ilmettä. Näppärästi säädettävän alustan avulla auton korkeutta pystyy säätämään esimerkiksi pienemmäksi, jolloin maavara laskee. Myös pehmeän ajotuntuman saa muutettua jäykemmäksi, jolloin mersua pystyy ohjaamaan paremmin isoissa nopeuksissa.

Coiloverin iskunvaimennusta voi säätää kätevästi nupista vääntämällä. Vaimennusta voi säätää esimerkiksi vuodenajan mukaan. Samalla auton kuormankantokykyä pystyy muuttamaan.

Jos ajattelit hankkia Mercedes-Benziin suuremmat vanteet, niin voit viimeistellä lopputuloksen matalammalla alustasarjalla. Jos haluat muuttaa autosi alustaa ureilullisemmaksi, niin BC Racing Mercedes-Benz alustasarja on hyvä valinta!

Valikoimamme alustasarjat eroavat toisistaan säätöominaisuuksien ja jäykkyyden mukaan. Voit käydä tutustumassa laajaan valikoimaan ja löytää juuri sinun tarpeeseesi sopivan alustasarjan.

Kestävillä BC Racing -alustoilla on kahden vuoden takuu, mutta käytännössä alustaton tehty kestämään ikuisesti. Näin hyvää mersun alustasarjaa kattavilla säätöominaisuuksilla on hankala löytää muualta!


Loading...