MERCEDES BENZ - C-SARJA - W203 SEDAN/WAGON 2000-2007

Hinta

Asettelu:
W203 SEDAN/WAGON 2000-2007

Mercedes-Benz W203 alustasarja

Mercedes Benz W203 alustasarja kannattaa hankkia, kun haluat sporttisemman alustan Mersuusi. BC Racing alustasarja sopii sekä auton tuunaukseen että varaosaksi, kun Mercedes Benzin vanha alusta on kulunut.

W203-alustasarja on hyvä valinta, kun haluat helposti säädettävän alustan mersuun. Säädettävän alustan avulla pystyt esimerkiksi madaltamaan autoasi, jotta se olisi näyttävämmän näköinen. BC Racing -alustasarjassa on laajat säätömahdollisuudet, mutta sarjan hinta on myös edullinen.

Mercedes Benz W203 on edelleen suosittu automalli. Autoa valmistettiin vuosina 2000-2006, ja sitä tehtiin sedan- ja farmariversioina. Moottorin tilavuus vaihtelee ekonomisen 1,8 litran ja tehokkaan 5,4 litran välillä.

BC Racing -alustasarja sisältää iskunvaimentimet ja jouset, joten saat samassa paketissa kaikki tarvittavat osat. Kätevästi säätyvän alustan avulla voit esimerkiksi madaltaa auton maavaraa, jolloin mersu ohjautuu helpommin suurissa nopeuksissa.

Coiloverin iskunvaimennusta voi säädellä helposti nupin avulla. Alustasarjan vaimennusta voi säätää esimerkiksi vuodenajan mukaan. Samalla auton kuormankantokykyä voi muuttaa tarpeen mukaan.

Jos asennat suuremmat vanteet Mercedes-Benziin, niin pienempi maavara voi viimeistellä kokonaisuuden. Mercedes Benz W203 -alustasarjan avulla saat tehtyä ajotuntumasta urheilullisemman, jolloin suuret vanteet pääsevät elementtiinsä. Sporttinen ajotuntuma tekee myös ajamisesta hauskempaa.

Valikoimastamme löydät laajan kattauksen erilaisia Mercedes-Benzin alustasarjoja. Alustat eroavat toisistaan jäykkyyden ja säätömahdollisuuksien mukaan. Tutustu erilaisiin alustasarjoihin, ja etsi mieleisesi.

BC Racing -alustasarjat kestävät pitkään, sillä ne ovat käytännössä ikuisia. Näin hyvää Mercedes-Benz W203 -alustasarjaa tuskin löytyy muualta!


Loading...