MERCEDES BENZ - C-SARJA - W204 C63 AMG 2008-2015

Hinta

Asettelu:
W204 C63 AMG 2008-2015

Mercedes-Benz W204 alustasarja

Oletko aikeissa parantaa Mercedes-Benz W204 ulkonäköä uuden alustasarjan avulla? Jos etsit korvaavaa alustaa Mersusi vanhojen osien tilalle, niin BC Racing -alustasarja on todella kannattava valinta. Säädettävä alusta ja pitkä käyttöikä antavat paljon enemmän hyötyä ja huvia kuin kulunut alustasarja.

Säädettävä Mercedes-Benz W204 -alusta antaa autollesi uutta tyyliä, mutta säädettävästä alustasta on paljon muitakin etuja. Voit esimerkiksi säätää alustan maavaraa helposti pienemmäksi, kun haluat urheilullisen ajotuntuman. Mersua on hauskempi ajella urheilullisella tuntumalla, mutta sen ansiosta pystyt myös ohjaamaan kulkuneuvoasi kovissa nopeuksissa.

Mercedes-Benz W204 on kolmannen sukupolven C-sarjalainen. Sporttisen olemuksensa ja erinomaisen ajettavuutensa ansiosta sillä on erityinen asema monien autoharrastajien sydämessä. Urheilullinen alusta antaakin W204-mallille juuri sellaisen tuntuman, mikä tekee menopelistä entistäkin mukavamman ajaa.

Kattava BC Racing -alustasarja pitää sisällään iskunvaimentimet ja jouset Mercedes-Benz 204:lle. Laajojen säätömahdollisuuksien ansiosta alustaa pystyy muokkaamaan juuri sellaiseksi kuin itse haluat. Säädettävä alustasarja mahdollistaa myös auton tuunaamisen, esimerkiksi jos haluat asentaa isommat vanteet Mersuusi.

Tuunauksen ja ulkonäön lisäksi BC Racing -alustasarja tarjoaa myös kestävyyttä. Alustoillamme on kahden vuoden takuu, mutta käytännössä ne pysyvät käyttökelpoisina ikuisesti. Voit siis ajella huoletta, kun allasi on BC Racing -laatua!

Tutustu valikoimaamme, ja löydä juuri sinun autoosi sopiva alustasarja! Meiltä löydät Mercedes-Benzin säädettävät alustasarjat myös muille automalleille, esimerkiksi W203, W210, W211 ja W212.


Loading...