MERCEDES BENZ - C-SARJA - W204 C63 AMG 2008-2015Korvaa kiinteät madallusjouset alustasarjalla, jossa huippuluokan säädettävyys

Jos kaipaat autoosi huipputason säädettävyyttä ja pelkät kiinteät madallusjouset eivät tuo autoosi riittäviä säätömahdollisuuksia, tutustu täyssäädettäviin alustasarjoihimme. Siinä, missä madallusjousten avulla saat madallettua autoasi vain tiettyyn korkeuteen, alustasarjamme tekee saman ennennäkemättömän laajoilla säätömahdollisuuksilla.

Madallusjouset eivät tuo samaa, monipuolista säätömahdollisuutta auton ulkonäköön ja ominaisuuksiin

Madallusjousten avulla madallat autosi alustaa tiettyyn korkeuteen ja siinä kaikki. Alustasarjamme avulla sen sijaan säädät kätevästi paitsi alustan korkeutta myös vaimennusta ja pystykallistusta eli Camber-kulmaa. Nämä säätyvät näppärästi alustan nupista kiertämällä. Lisäksi alustamme avulla vaikutat helposti autosi kuormankantokykyyn ja painopisteeseen. Uusi alusta virkistää myös autosi ilmettä. Alustamme madaltaa auton profiilia ja auton ulkonäkö muuttuu kerrasta urheilullisemmaksi. Samalla auton ajo-ominaisuudet jämäköityvät. Vanhempikin auto päivittyy alustamme avulla ulkönäöltään nuorekkaan urheilulliseen. Alustasarjan avulla on mahdollista madaltaa autoa voimakkaasti, jolloin ajokorkeus laskee. Samalla auton ajo-ominaisuuksien pehmeyden saa muutettua alkuperäisjousituksia jäykemmäksi, jolloin ajotuntuma erityisesti suuremmissa nopeuksissa paranee.

Hinta

Asettelu:

BC Racing iskunvaimennus on alan huipputasoa

BC Racing iskunvaimentimet ovat korkealuokkaisia monotube-vaimentimia. Monotube-vaimentimen mäntä ja öljytilavuus ovat normaalia suuremmat, vaimentimissa on erityisen hyvä lämmönkesto ja vain pieni riski öljyn kavitoinnille. Alustasarjojemme kaikki vaimentimet valmistetaan yksilöllisesti. Jokaisen automallin jousten, vaimentimien ja venttiilöinnin tuotekehitys on äärimmäisen tarkkaa ja valitsemme myyntiin vain parhaat prototyyppitestauksen perusteella. Näin olemme saneet alustasarjojemme ominaisuudet sellaisiksi, että ne vastaavat vaativankin autonomistajan tarpeisiin.

KYSY LISÄÄ ALUSTASARJOISTA >

Alustasarjamme on tehty kestämään

Alustasarjamme sisältävät sekä iskunvaimentimet että jouset. Alustamme avulla jätät rikkoutuneista iskunvaimentimista johtuvat ongelmat kerralla historiaan. Alusta on jousia helpompi vaihtaa itse ja nopea muutoskatsastaa. Annamme alustoillemme pitkän, kahden vuoden takuun. Alustamme on testattu Suomen talvioloissa ja rakennettu kestämään käytännössä ikuisesti. Alustojamme on saatavilla lähes kaikille automerkeille. Valitse autoosi sopiva alusta kattavasta valikoimastamme, josta löytyy sopiva alustasarja lähes mille tahansa eurooppalaiselle ja aasialaiselle automerkille.

Etkö löydä tarkoituksiisi sopivaa alustaa? - kustomoimme sopivan harvinaisiinkin automalleihin

Jos alustasarjaa ei ole autoosi valmiiksi saatavilla, eipä hätää. Kustomoimme sopivat alustat esimerkiksi uusiin Tesla Model S:iin tai uusiin sähköautoihin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

OTA YHTEYTTÄ >

BC Racing - ainutlaatuista alustaosaamista

Me BC Racingillä olemme omistautuneet autojen ammattimaiseen suorituskyvyn ja ulkonäön parantamiseen. Ehkä juuri siksi BC Racing on Suomen suosituin alustasarjamerkki. Jos autostasi on rikkoutunut iskunvaimennin tai jouset, kannattaa harkita, vaihtaisiko kerralla koko alustan. Usein tämä tulee myös edullisemmaksi kuin vaihtaa iskunvaimentimet yksi kerrallaan. Tutustu vaihtoehtoihimme ja tilaa autoosi sopiva alusta kätevästi verkosta! Meiltä löydät myös kattavan valikoiman huippulaadukkaita erikoisvanteita.

W204 C63 AMG 2008-2015

Mercedes-Benz W204 alustasarja

Oletko aikeissa parantaa Mercedes-Benz W204 ulkonäköä uuden alustasarjan avulla? Jos etsit korvaavaa alustaa Mersusi vanhojen osien tilalle, niin BC Racing -alustasarja on todella kannattava valinta. Säädettävä alusta ja pitkä käyttöikä antavat paljon enemmän hyötyä ja huvia kuin kulunut alustasarja.

Säädettävä Mercedes-Benz W204 -alusta antaa autollesi uutta tyyliä, mutta säädettävästä alustasta on paljon muitakin etuja. Voit esimerkiksi säätää alustan maavaraa helposti pienemmäksi, kun haluat urheilullisen ajotuntuman. Mersua on hauskempi ajella urheilullisella tuntumalla, mutta sen ansiosta pystyt myös ohjaamaan kulkuneuvoasi kovissa nopeuksissa.

Mercedes-Benz W204 on kolmannen sukupolven C-sarjalainen. Sporttisen olemuksensa ja erinomaisen ajettavuutensa ansiosta sillä on erityinen asema monien autoharrastajien sydämessä. Urheilullinen alusta antaakin W204-mallille juuri sellaisen tuntuman, mikä tekee menopelistä entistäkin mukavamman ajaa.

Kattava BC Racing -alustasarja pitää sisällään iskunvaimentimet ja jouset Mercedes-Benz 204:lle. Laajojen säätömahdollisuuksien ansiosta alustaa pystyy muokkaamaan juuri sellaiseksi kuin itse haluat. Säädettävä alustasarja mahdollistaa myös auton tuunaamisen, esimerkiksi jos haluat asentaa isommat vanteet Mersuusi.

Tuunauksen ja ulkonäön lisäksi BC Racing -alustasarja tarjoaa myös kestävyyttä. Alustoillamme on kahden vuoden takuu, mutta käytännössä ne pysyvät käyttökelpoisina ikuisesti. Voit siis ajella huoletta, kun allasi on BC Racing -laatua!

Tutustu valikoimaamme, ja löydä juuri sinun autoosi sopiva alustasarja! Meiltä löydät Mercedes-Benzin säädettävät alustasarjat myös muille automalleille, esimerkiksi W203, W210, W211 ja W212.


Loading...