BC RACING alustasarjat - MERCEDES BENZ - C-SARJA

Hinta

Asettelu:
C-SARJA

Mercedes Benz C alustoilla alkaa jo olla ikää, jos ne ovat alkuperäisiä.

Ikääntyessään alustaan ilmaantuu vikoja ja alkuperäisiä osia joudutaan vaihtamaan. Jos iskunvaimentimien vaihto alkaa olla ajankohtaista, muodostuu koko Mercedes Benz C:n alustan vaihto usein jopa edullisemmaksi kuin uuden alkuperäisosan vaihtaminen.

Vaihtamalla alustasarjaa kohennat autosi ulkonäköä merkittävästi kohti AMG-mallin tyylikkyyttä. Matalamman alustan avulla saat autosi ulkonäköä helposti dynaamisemmaksi ja ilmaisuvoimaisemmaksi. Alustasarjan säätömahdollisuudet siivittävät autosi kohti progressiivisempaa muotoilua ja urheilullisempia mittasuhteita.

Annamme säädettäville alustoillemme aina kahden vuoden takuun. Käytännössä alustasarjamme ovat kuitenkin ikuisia. Samoja alustan ominaisuuksia on hankala löytää yhtä kilpailukykyiseen hintaan. Lue lisää kahden vuoden kestävyystestistämme! 

Eri alustamme Mercedes Benz C:hen eroavat esimerkiksi ajokorkeuden ja paluuvaimennuksen säätömahdollisuuksiltaan. Tutustu ja valitse sopivin useista vaihtoehdoistamme. Katso Mercedes Benz C -alustasarjojemme vaihtoehdot ja tilaa nyt uusi alusta helposti verkosta!

Loading...