MERCEDES BENZ - E-SARJA - W210 WAGON 1996-2003Korvaa kiinteät madallusjouset alustasarjalla, jossa huippuluokan säädettävyys

Jos kaipaat autoosi huipputason säädettävyyttä ja pelkät kiinteät madallusjouset eivät tuo autoosi riittäviä säätömahdollisuuksia, tutustu täyssäädettäviin alustasarjoihimme. Siinä, missä madallusjousten avulla saat madallettua autoasi vain tiettyyn korkeuteen, alustasarjamme tekee saman ennennäkemättömän laajoilla säätömahdollisuuksilla.

Madallusjouset eivät tuo samaa, monipuolista säätömahdollisuutta auton ulkonäköön ja ominaisuuksiin

Madallusjousten avulla madallat autosi alustaa tiettyyn korkeuteen ja siinä kaikki. Alustasarjamme avulla sen sijaan säädät kätevästi paitsi alustan korkeutta myös vaimennusta ja pystykallistusta eli Camber-kulmaa. Nämä säätyvät näppärästi alustan nupista kiertämällä. Lisäksi alustamme avulla vaikutat helposti autosi kuormankantokykyyn ja painopisteeseen. Uusi alusta virkistää myös autosi ilmettä. Alustamme madaltaa auton profiilia ja auton ulkonäkö muuttuu kerrasta urheilullisemmaksi. Samalla auton ajo-ominaisuudet jämäköityvät. Vanhempikin auto päivittyy alustamme avulla ulkönäöltään nuorekkaan urheilulliseen. Alustasarjan avulla on mahdollista madaltaa autoa voimakkaasti, jolloin ajokorkeus laskee. Samalla auton ajo-ominaisuuksien pehmeyden saa muutettua alkuperäisjousituksia jäykemmäksi, jolloin ajotuntuma erityisesti suuremmissa nopeuksissa paranee.

Hinta

Asettelu:

BC Racing iskunvaimennus on alan huipputasoa

BC Racing iskunvaimentimet ovat korkealuokkaisia monotube-vaimentimia. Monotube-vaimentimen mäntä ja öljytilavuus ovat normaalia suuremmat, vaimentimissa on erityisen hyvä lämmönkesto ja vain pieni riski öljyn kavitoinnille. Alustasarjojemme kaikki vaimentimet valmistetaan yksilöllisesti. Jokaisen automallin jousten, vaimentimien ja venttiilöinnin tuotekehitys on äärimmäisen tarkkaa ja valitsemme myyntiin vain parhaat prototyyppitestauksen perusteella. Näin olemme saneet alustasarjojemme ominaisuudet sellaisiksi, että ne vastaavat vaativankin autonomistajan tarpeisiin.

KYSY LISÄÄ ALUSTASARJOISTA >

Alustasarjamme on tehty kestämään

Alustasarjamme sisältävät sekä iskunvaimentimet että jouset. Alustamme avulla jätät rikkoutuneista iskunvaimentimista johtuvat ongelmat kerralla historiaan. Alusta on jousia helpompi vaihtaa itse ja nopea muutoskatsastaa. Annamme alustoillemme pitkän, kahden vuoden takuun. Alustamme on testattu Suomen talvioloissa ja rakennettu kestämään käytännössä ikuisesti. Alustojamme on saatavilla lähes kaikille automerkeille. Valitse autoosi sopiva alusta kattavasta valikoimastamme, josta löytyy sopiva alustasarja lähes mille tahansa eurooppalaiselle ja aasialaiselle automerkille.

Etkö löydä tarkoituksiisi sopivaa alustaa? - kustomoimme sopivan harvinaisiinkin automalleihin

Jos alustasarjaa ei ole autoosi valmiiksi saatavilla, eipä hätää. Kustomoimme sopivat alustat esimerkiksi uusiin Tesla Model S:iin tai uusiin sähköautoihin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

OTA YHTEYTTÄ >

BC Racing - ainutlaatuista alustaosaamista

Me BC Racingillä olemme omistautuneet autojen ammattimaiseen suorituskyvyn ja ulkonäön parantamiseen. Ehkä juuri siksi BC Racing on Suomen suosituin alustasarjamerkki. Jos autostasi on rikkoutunut iskunvaimennin tai jouset, kannattaa harkita, vaihtaisiko kerralla koko alustan. Usein tämä tulee myös edullisemmaksi kuin vaihtaa iskunvaimentimet yksi kerrallaan. Tutustu vaihtoehtoihimme ja tilaa autoosi sopiva alusta kätevästi verkosta! Meiltä löydät myös kattavan valikoiman huippulaadukkaita erikoisvanteita.

W210 WAGON 1996-2003

Mercedes-Benz W210 alustasarja

Kaipaako Mercedes-Benz W210 hieman piristystä? Uuden alustasarjan avulla pystyt parantamaan autosi ajotuntumaa helposti! BC Racing -alustasarja on säädettävää mallia, joten pystyt helposti muokkaamaan sarjan omaan käyttöösi sopivaksi.

W210 -alustasarja on erinomainen hankinta, kun haluat säädettävän alustasarjan mersuusi. Säädettävä alusta mahdollistaa esimerkiksi alustan madaltamisen, jolloin ajotuntuma muuttuu urheilullisemmaksi. Matala alusta helpottaa ohjaamista suuremmissa nopeuksissa.

Mercedes-Benz W210 on edelleen suosittu auto Suomen teillä, vaikka sen valmistus lopetettiinkin vuonna 2003. Vanhakin ”Väyrys-mersu” pääsee oikeuksiinsa uuden ja jäykemmän alustasarjan ansiosta.

BC Racingin säädettävä alustasarja toimitetaan jousien ja iskunvaimentimien kanssa, joten pakkauksesta löytyy kaikki tarvittava mersun alustan tuunaukseen. Alustasarja tarjoaa laajat säätömahdollisuudet edulliseen hintaan.

Mercedes-Benz W210 -alustasarja on hyvä valinta esimerkiksi silloin, kun haluat vaihtaa autosi vanteet suurempiin. Säädettävän alustasarjan avulla voit antaa viimeisen silauksen tuunatulle kokonaisuudelle. Alustoissamme on muun muassa pystykallistuksen säätömahdollisuus.

Valikoimassamme on paljon erilaisia alustoja eri automerkeille ja malleille. Tutustu eri vaihtoehtoihin, ja löydä juuri sinun tarkoitukseesi sopivin alustasarja! Tämän parempaa alustasarjaa on vaikea löytää W210-mallin mersulle.


Loading...