MERCEDES BENZ - E-SARJA - W210 WAGON 1996-2003

Hinta

Asettelu:
W210 WAGON 1996-2003

Mercedes-Benz W210 alustasarja

Kaipaako Mercedes-Benz W210 hieman piristystä? Uuden alustasarjan avulla pystyt parantamaan autosi ajotuntumaa helposti! BC Racing -alustasarja on säädettävää mallia, joten pystyt helposti muokkaamaan sarjan omaan käyttöösi sopivaksi.

W210 -alustasarja on erinomainen hankinta, kun haluat säädettävän alustasarjan mersuusi. Säädettävä alusta mahdollistaa esimerkiksi alustan madaltamisen, jolloin ajotuntuma muuttuu urheilullisemmaksi. Matala alusta helpottaa ohjaamista suuremmissa nopeuksissa.

Mercedes-Benz W210 on edelleen suosittu auto Suomen teillä, vaikka sen valmistus lopetettiinkin vuonna 2003. Vanhakin ”Väyrys-mersu” pääsee oikeuksiinsa uuden ja jäykemmän alustasarjan ansiosta.

BC Racingin säädettävä alustasarja toimitetaan jousien ja iskunvaimentimien kanssa, joten pakkauksesta löytyy kaikki tarvittava mersun alustan tuunaukseen. Alustasarja tarjoaa laajat säätömahdollisuudet edulliseen hintaan.

Mercedes-Benz W210 -alustasarja on hyvä valinta esimerkiksi silloin, kun haluat vaihtaa autosi vanteet suurempiin. Säädettävän alustasarjan avulla voit antaa viimeisen silauksen tuunatulle kokonaisuudelle. Alustoissamme on muun muassa pystykallistuksen säätömahdollisuus.

Valikoimassamme on paljon erilaisia alustoja eri automerkeille ja malleille. Tutustu eri vaihtoehtoihin, ja löydä juuri sinun tarkoitukseesi sopivin alustasarja! Tämän parempaa alustasarjaa on vaikea löytää W210-mallin mersulle.


Loading...