MERCEDES BENZ - E-SARJA - W211 SEDAN AMG 2003-2009

Hinta

Asettelu:
W211 SEDAN AMG 2003-2009

Mercedes-Benz W211 alustasarja

Haluatko korvata Mercedes-Benz W211 -alustasarjan edullisesti ja helposti? BC Racing tarjoaa sinulle varteenotettavan vaihtoehdon, sillä meiltä löydät sporttiset alustasarjat Mercedes-Benzille. BC Racing -alustasarjat ovat säädettäviä, joten pystyt helposti muokkaamaan alustaa haluamaksesi.

Säädettävä Mercedes-Benz W211 -alustasarja mahdollistaa esimerkiksi sen, että voit madaltaa autosi maavaraa. Tällä tavalla pystyt helposti tuunaamaan menopelistäsi näyttävämmän näköisen. Matalampi alusta helpottaa myös ohjaamista nopeassa vauhdissa, joten pystyt tekemään autostasi sporttisemman.

Mersun W211-malli on edelleen suosittu auto, vaikka sen valmistu lopetettiinkin vuonna 2009. Mallia valmistettiin sekä sedan- että farmariversiona, ja laadukas BC Racing -alustasarja sopii molempiin korimalleihin.

Vanhempikin Mercedes-Benz saa takaisin suorituskykyään erinomaisen alustan avulla. Kattava alustasarja sisältää jouset ja iskunvaimentimet, joten pakkauksesta löydät kaikki tarvitsemasi osat mersun tuunaukseen.

Monissa W211-mersuissa on ilma-alusta, joka on kallis korjata. Kulunut alusta kannattaakin siis vaihtaa uuteen, ja silloin BC Racing tarjoaa kestävän vaihtoehdon. Alustan takuu on 2 vuotta, mutta alustasarjamme kestävät käytännössä ikuisesti. Voit siis rentoutua tietäen, että autosi alusta on jämerää tekoa.

BC Racing -alusta on hyvä valinta vanhan alustan korvaamiseen uudella, mutta säädettävyyden ansiosta se sopii erinomaisesti tuning-tarkoitukseen. Pystyt tuunaamaan Mercedes-Benziä helposti monipuolisten säätöominaisuuksien ansiosta.

Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia auton alustoja Mercedes-Benzille mutta myös muille automerkeille. Tutustu valikoimaamme, ja löydä itsellesi parhain vaihtoehto! Tämän parempaa alustaa on hankala löytää W211 Mercedes-Benzille tai muulle automallille.


Loading...