MERCEDES BENZ - E-SARJA - W211 WAGON 2004-2009Korvaa kiinteät madallusjouset alustasarjalla, jossa huippuluokan säädettävyys

Jos kaipaat autoosi huipputason säädettävyyttä ja pelkät kiinteät madallusjouset eivät tuo autoosi riittäviä säätömahdollisuuksia, tutustu täyssäädettäviin alustasarjoihimme. Siinä, missä madallusjousten avulla saat madallettua autoasi vain tiettyyn korkeuteen, alustasarjamme tekee saman ennennäkemättömän laajoilla säätömahdollisuuksilla.

Madallusjouset eivät tuo samaa, monipuolista säätömahdollisuutta auton ulkonäköön ja ominaisuuksiin

Madallusjousten avulla madallat autosi alustaa tiettyyn korkeuteen ja siinä kaikki. Alustasarjamme avulla sen sijaan säädät kätevästi paitsi alustan korkeutta myös vaimennusta ja pystykallistusta eli Camber-kulmaa. Nämä säätyvät näppärästi alustan nupista kiertämällä. Lisäksi alustamme avulla vaikutat helposti autosi kuormankantokykyyn ja painopisteeseen. Uusi alusta virkistää myös autosi ilmettä. Alustamme madaltaa auton profiilia ja auton ulkonäkö muuttuu kerrasta urheilullisemmaksi. Samalla auton ajo-ominaisuudet jämäköityvät. Vanhempikin auto päivittyy alustamme avulla ulkönäöltään nuorekkaan urheilulliseen. Alustasarjan avulla on mahdollista madaltaa autoa voimakkaasti, jolloin ajokorkeus laskee. Samalla auton ajo-ominaisuuksien pehmeyden saa muutettua alkuperäisjousituksia jäykemmäksi, jolloin ajotuntuma erityisesti suuremmissa nopeuksissa paranee.

Hinta

Asettelu:

BC Racing iskunvaimennus on alan huipputasoa

BC Racing iskunvaimentimet ovat korkealuokkaisia monotube-vaimentimia. Monotube-vaimentimen mäntä ja öljytilavuus ovat normaalia suuremmat, vaimentimissa on erityisen hyvä lämmönkesto ja vain pieni riski öljyn kavitoinnille. Alustasarjojemme kaikki vaimentimet valmistetaan yksilöllisesti. Jokaisen automallin jousten, vaimentimien ja venttiilöinnin tuotekehitys on äärimmäisen tarkkaa ja valitsemme myyntiin vain parhaat prototyyppitestauksen perusteella. Näin olemme saneet alustasarjojemme ominaisuudet sellaisiksi, että ne vastaavat vaativankin autonomistajan tarpeisiin.

KYSY LISÄÄ ALUSTASARJOISTA >

Alustasarjamme on tehty kestämään

Alustasarjamme sisältävät sekä iskunvaimentimet että jouset. Alustamme avulla jätät rikkoutuneista iskunvaimentimista johtuvat ongelmat kerralla historiaan. Alusta on jousia helpompi vaihtaa itse ja nopea muutoskatsastaa. Annamme alustoillemme pitkän, kahden vuoden takuun. Alustamme on testattu Suomen talvioloissa ja rakennettu kestämään käytännössä ikuisesti. Alustojamme on saatavilla lähes kaikille automerkeille. Valitse autoosi sopiva alusta kattavasta valikoimastamme, josta löytyy sopiva alustasarja lähes mille tahansa eurooppalaiselle ja aasialaiselle automerkille.

Etkö löydä tarkoituksiisi sopivaa alustaa? - kustomoimme sopivan harvinaisiinkin automalleihin

Jos alustasarjaa ei ole autoosi valmiiksi saatavilla, eipä hätää. Kustomoimme sopivat alustat esimerkiksi uusiin Tesla Model S:iin tai uusiin sähköautoihin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

OTA YHTEYTTÄ >

BC Racing - ainutlaatuista alustaosaamista

Me BC Racingillä olemme omistautuneet autojen ammattimaiseen suorituskyvyn ja ulkonäön parantamiseen. Ehkä juuri siksi BC Racing on Suomen suosituin alustasarjamerkki. Jos autostasi on rikkoutunut iskunvaimennin tai jouset, kannattaa harkita, vaihtaisiko kerralla koko alustan. Usein tämä tulee myös edullisemmaksi kuin vaihtaa iskunvaimentimet yksi kerrallaan. Tutustu vaihtoehtoihimme ja tilaa autoosi sopiva alusta kätevästi verkosta! Meiltä löydät myös kattavan valikoiman huippulaadukkaita erikoisvanteita.

W211 WAGON 2004-2009

Mercedes-Benz W211 alustasarja

Haluatko korvata Mercedes-Benz W211 -alustasarjan edullisesti ja helposti? BC Racing tarjoaa sinulle varteenotettavan vaihtoehdon, sillä meiltä löydät sporttiset alustasarjat Mercedes-Benzille. BC Racing -alustasarjat ovat säädettäviä, joten pystyt helposti muokkaamaan alustaa haluamaksesi.

Säädettävä Mercedes-Benz W211 -alustasarja mahdollistaa esimerkiksi sen, että voit madaltaa autosi maavaraa. Tällä tavalla pystyt helposti tuunaamaan menopelistäsi näyttävämmän näköisen. Matalampi alusta helpottaa myös ohjaamista nopeassa vauhdissa, joten pystyt tekemään autostasi sporttisemman.

Mersun W211-malli on edelleen suosittu auto, vaikka sen valmistu lopetettiinkin vuonna 2009. Mallia valmistettiin sekä sedan- että farmariversiona, ja laadukas BC Racing -alustasarja sopii molempiin korimalleihin.

Vanhempikin Mercedes-Benz saa takaisin suorituskykyään erinomaisen alustan avulla. Kattava alustasarja sisältää jouset ja iskunvaimentimet, joten pakkauksesta löydät kaikki tarvitsemasi osat mersun tuunaukseen.

Monissa W211-mersuissa on ilma-alusta, joka on kallis korjata. Kulunut alusta kannattaakin siis vaihtaa uuteen, ja silloin BC Racing tarjoaa kestävän vaihtoehdon. Alustan takuu on 2 vuotta, mutta alustasarjamme kestävät käytännössä ikuisesti. Voit siis rentoutua tietäen, että autosi alusta on jämerää tekoa.

BC Racing -alusta on hyvä valinta vanhan alustan korvaamiseen uudella, mutta säädettävyyden ansiosta se sopii erinomaisesti tuning-tarkoitukseen. Pystyt tuunaamaan Mercedes-Benziä helposti monipuolisten säätöominaisuuksien ansiosta.

Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia auton alustoja Mercedes-Benzille mutta myös muille automerkeille. Tutustu valikoimaamme, ja löydä itsellesi parhain vaihtoehto! Tämän parempaa alustaa on hankala löytää W211 Mercedes-Benzille tai muulle automallille.


Loading...