MERCEDES BENZ - E-SARJA - W212 SEDAN 2010-2016

Hinta

Asettelu:
W212 SEDAN 2010-2016

Mercedes-Benz W212 alustasarja

Haluatko parantaa Mercedes-Benz W212 ulkonäköä uuden alustan avulla? Jos etsit korvaajaa mersusi vanhalle alustalle, niin BC Racing -alustasarja on todella kannattava vaihtoehto. Säädettävä alusta ja pitkä käyttöikä tarjoavat paljon enemmän hyötyä ja huvia kuin vanha kulunut alusta.

Säädettävä Mercedes-Benz W212 -alustasarja antaa autollesi uutta ilmettä, mutta säädettävästä alustasta on muitakin hyötyjä. Pystyt esimerkiksi säätämään alustan maavaraa helposti pienemmäksi, kun haluat urheilullisemman ajotuntuman. Autoa on hauskempi ajaa sporttisella tuntumalla, mutta sen avulla pystyt myös ohjaamaan menopeliäsi kovemmissa nopeuksissa.

Mercedes-Benz W212 on kuudennen sukupolven E-sarjalainen, joka on ulkonäöltään moderni sekä urheilullinen. Auton urheilullisuus pääsee oikeuksiinsa etenkin silloin, kun alustasarja on vaihdettu urheilullisempaan.

Kattavan BC Racing -alustasarjan mukana saat jouset ja iskunvaimentimet mersuusi. Asentaminen ja alustan säätäminen on helppoa, mutta laajojen säätöominaisuuksien lisäksi osat ovat myös kestäviä. Alustoillamme on kahden vuoden takuu, mutta käytännössä ne ovat ikuisia. Kyseessä on todella jämäkkä alustasarja.

BC Racing -alusta sopii Mercedes-Benzin W212-malliin todella hyvin vanhan alustasarjan tilalle, mutta uusi alusta antaa myös mahdollisuuksia auton tuunaamiseen. Pystyt esimerkiksi madaltamaan alustaa, jos haluat asentaa autoosi suuremmat vanteet. Madallettu alusta viimeistelee kokonaisuuden näppärästi.

Tutustu kattavaan valikoimaamme, ja löydä juuri sinulle sopivin ratkaisu! Meiltä löydät Mercedes-Benzin alustat myös muille malleille, esimerkiksi W203, W204, W210 ja W211.


Loading...