BC RACING alustasarjat - MITSUBISHI

Hinta

Asettelu:
MITSUBISHI

Mitsubishi alustasarjat

Mitsubishin alustasarja on kannattava hankinta, jos autosi alkuperäinen alustasarja ei vastaa enää tarpeitasi tai jos haluat uusia alustan esimerkiksi ulkonäön vuoksi. BC Racing tarjoaa laajan valikoiman erilaisia Mitsubishi alustasarjoja.

Valikoimastamme löytyy laadukkaita säädettäviä alustoja esimerkiksi Mitsubishi Lanceriin, Galantiin ja Coltiin. Myös Outlanderin ja alustat ovat edustettuna valikoimassamme.

Mitsubishin säädettävä alustasarja pitää sisällään iskunvaimentimet ja jouset, joiden ansiosta myös vanhempaa vuosimallia Mitsubishi voi saada uutta ilmettä. Helposti säädettävän alustan ansiosta auton maavaraa voi säätää pienemmäksi. Samalla alustaa pystyy säätämään jäykemmäksi kovempia nopeuksia varten.

Coiloverin iskunvaimennusta pystyy säätämään näppärästi nupista kääntämällä, esimerkiksi vuodenajasta riippuen. Samalla Mitsubishin kuormankantokykyä voi muuttaa kätevästi.

Mitsubishi on Japanin neljänneksi suurin ja samalla myös vanhin autovalmistaja, jolla on pitkät perinteet urheilullisten autojen valmistuksessa. Säädettävän Mitsubishin alustasarjan avulla saat autoosi mukavasti lisää ajotuntumaa ja samalla lisäät alustan jäykkyyttä.

Eri alustasarjoissa on eroja jäykkyyden ja säätöominaisuuksien mukaan. Voit tutustua kattavaan valikoimaamme ja löytää juuri sinun autoosi sopivan alustasarjan.

BC Racing -alustoilla on kahden vuoden takuu, mutta periaatteessa alustasarjat kestävä ikuisesti. Näin hyvää alustaa Mitsubishiin laajoilla säätöominaisuuksilla ei varmasti löydy helposti muualta!


Loading...