BC RACING alustasarjat - NISSANKorvaa kiinteät madallusjouset alustasarjalla, jossa huippuluokan säädettävyys

Jos kaipaat autoosi huipputason säädettävyyttä ja pelkät kiinteät madallusjouset eivät tuo autoosi riittäviä säätömahdollisuuksia, tutustu täyssäädettäviin alustasarjoihimme. Siinä, missä madallusjousten avulla saat madallettua autoasi vain tiettyyn korkeuteen, alustasarjamme tekee saman ennennäkemättömän laajoilla säätömahdollisuuksilla.

Madallusjouset eivät tuo samaa, monipuolista säätömahdollisuutta auton ulkonäköön ja ominaisuuksiin

Madallusjousten avulla madallat autosi alustaa tiettyyn korkeuteen ja siinä kaikki. Alustasarjamme avulla sen sijaan säädät kätevästi paitsi alustan korkeutta myös vaimennusta ja pystykallistusta eli Camber-kulmaa. Nämä säätyvät näppärästi alustan nupista kiertämällä. Lisäksi alustamme avulla vaikutat helposti autosi kuormankantokykyyn ja painopisteeseen. Uusi alusta virkistää myös autosi ilmettä. Alustamme madaltaa auton profiilia ja auton ulkonäkö muuttuu kerrasta urheilullisemmaksi. Samalla auton ajo-ominaisuudet jämäköityvät. Vanhempikin auto päivittyy alustamme avulla ulkönäöltään nuorekkaan urheilulliseen. Alustasarjan avulla on mahdollista madaltaa autoa voimakkaasti, jolloin ajokorkeus laskee. Samalla auton ajo-ominaisuuksien pehmeyden saa muutettua alkuperäisjousituksia jäykemmäksi, jolloin ajotuntuma erityisesti suuremmissa nopeuksissa paranee.

Hinta

Asettelu:

BC Racing iskunvaimennus on alan huipputasoa

BC Racing iskunvaimentimet ovat korkealuokkaisia monotube-vaimentimia. Monotube-vaimentimen mäntä ja öljytilavuus ovat normaalia suuremmat, vaimentimissa on erityisen hyvä lämmönkesto ja vain pieni riski öljyn kavitoinnille. Alustasarjojemme kaikki vaimentimet valmistetaan yksilöllisesti. Jokaisen automallin jousten, vaimentimien ja venttiilöinnin tuotekehitys on äärimmäisen tarkkaa ja valitsemme myyntiin vain parhaat prototyyppitestauksen perusteella. Näin olemme saneet alustasarjojemme ominaisuudet sellaisiksi, että ne vastaavat vaativankin autonomistajan tarpeisiin.

KYSY LISÄÄ ALUSTASARJOISTA >

Alustasarjamme on tehty kestämään

Alustasarjamme sisältävät sekä iskunvaimentimet että jouset. Alustamme avulla jätät rikkoutuneista iskunvaimentimista johtuvat ongelmat kerralla historiaan. Alusta on jousia helpompi vaihtaa itse ja nopea muutoskatsastaa. Annamme alustoillemme pitkän, kahden vuoden takuun. Alustamme on testattu Suomen talvioloissa ja rakennettu kestämään käytännössä ikuisesti. Alustojamme on saatavilla lähes kaikille automerkeille. Valitse autoosi sopiva alusta kattavasta valikoimastamme, josta löytyy sopiva alustasarja lähes mille tahansa eurooppalaiselle ja aasialaiselle automerkille.

Etkö löydä tarkoituksiisi sopivaa alustaa? - kustomoimme sopivan harvinaisiinkin automalleihin

Jos alustasarjaa ei ole autoosi valmiiksi saatavilla, eipä hätää. Kustomoimme sopivat alustat esimerkiksi uusiin Tesla Model S:iin tai uusiin sähköautoihin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

OTA YHTEYTTÄ >

BC Racing - ainutlaatuista alustaosaamista

Me BC Racingillä olemme omistautuneet autojen ammattimaiseen suorituskyvyn ja ulkonäön parantamiseen. Ehkä juuri siksi BC Racing on Suomen suosituin alustasarjamerkki. Jos autostasi on rikkoutunut iskunvaimennin tai jouset, kannattaa harkita, vaihtaisiko kerralla koko alustan. Usein tämä tulee myös edullisemmaksi kuin vaihtaa iskunvaimentimet yksi kerrallaan. Tutustu vaihtoehtoihimme ja tilaa autoosi sopiva alusta kätevästi verkosta! Meiltä löydät myös kattavan valikoiman huippulaadukkaita erikoisvanteita.

NISSAN

Nissan alustasarjat

Nissan alustasarja on hyvä valinta, jos autosi vanha alustasarja on jo loppuun kulunut tai jos haluat esimerkiksi vaihtaa autosi alustan urheilullisempaan. BC Racingin laaja valikoima sisältää erilaisia urheilullisia Nissanin alustasarjoja.

Kattavasta valikoimastamme löytyy säädettäviä alustoja muun muassa Nissanin eri malleille, kuten Skyline, Almera, Primera, Juke, Silvia ja GT-R. Alustasarjoja löytyy myös monille muille malleille, joten kannattaa tarkistaa osan saatavuus valikosta.

Nissanin säädettävät alustasarjat koostuvat iskunvaimentimista ja jousista, joiden avulla myös hieman vanhemman vuosimallin Nissan voi saavuttaa sporttisemman olemuksen. Säädettävän alustasarjan avulla korkeutta voi säätää pienemmäksi, jolloin maavara laskee. Samalla pehmeää ajotuntumaa voi muuttaa jämerämmäksi, mikä auttaa ajoneuvon ohjattavuuteen suurissa nopeuksissa.

Coiloverin iskunvaimennusta voi säädellä näppärästi säätönuppia kääntelemällä, esimerkiksi vuodenajan mukaan. Samoilla säädöillä auton kuormankantokykyä voi muuttaa.

BC Racing -alustasarja sopii myös auton tuunaamiseen, esimerkiksi jos olet aikeissa hankkia Nissaniisi isompi kokoiset vanteet, niin matala alustasarja viimeistelee lopputuloksen. Kun haluat muuttaa autosi ilmettä urheilulliseks, niin BC Racing Nissan alustasarja on erinomainen hankinta!

Alustasarjat eroavat toisistaan jäykkyyden ja säätömahdollisuuksien mukaan. Tutustu siis laajaan valikoimaamme, ja valitse Nissaniisi sopiva alustasarja.

BC Racing -alustoilla on kahden vuoden takuu, mutta käytännössä alustat kestävä ikuisesti. Näin hyvää Nissanin alustaa laajoilla säätöominaisuuksilla on haastava löytää muualta!


Loading...