BC RACING alustasarjat - NISSAN

Hinta

Asettelu:
NISSAN

Nissan alustasarjat

Nissan alustasarja on hyvä valinta, jos autosi vanha alustasarja on jo loppuun kulunut tai jos haluat esimerkiksi vaihtaa autosi alustan urheilullisempaan. BC Racingin laaja valikoima sisältää erilaisia urheilullisia Nissanin alustasarjoja.

Kattavasta valikoimastamme löytyy säädettäviä alustoja muun muassa Nissanin eri malleille, kuten Skyline, Almera, Primera, Juke, Silvia ja GT-R. Alustasarjoja löytyy myös monille muille malleille, joten kannattaa tarkistaa osan saatavuus valikosta.

Nissanin säädettävät alustasarjat koostuvat iskunvaimentimista ja jousista, joiden avulla myös hieman vanhemman vuosimallin Nissan voi saavuttaa sporttisemman olemuksen. Säädettävän alustasarjan avulla korkeutta voi säätää pienemmäksi, jolloin maavara laskee. Samalla pehmeää ajotuntumaa voi muuttaa jämerämmäksi, mikä auttaa ajoneuvon ohjattavuuteen suurissa nopeuksissa.

Coiloverin iskunvaimennusta voi säädellä näppärästi säätönuppia kääntelemällä, esimerkiksi vuodenajan mukaan. Samoilla säädöillä auton kuormankantokykyä voi muuttaa.

BC Racing -alustasarja sopii myös auton tuunaamiseen, esimerkiksi jos olet aikeissa hankkia Nissaniisi isompi kokoiset vanteet, niin matala alustasarja viimeistelee lopputuloksen. Kun haluat muuttaa autosi ilmettä urheilulliseks, niin BC Racing Nissan alustasarja on erinomainen hankinta!

Alustasarjat eroavat toisistaan jäykkyyden ja säätömahdollisuuksien mukaan. Tutustu siis laajaan valikoimaamme, ja valitse Nissaniisi sopiva alustasarja.

BC Racing -alustoilla on kahden vuoden takuu, mutta käytännössä alustat kestävä ikuisesti. Näin hyvää Nissanin alustaa laajoilla säätöominaisuuksilla on haastava löytää muualta!


Loading...