BC RACING alustasarjat - OPEL

Hinta

Asettelu:
OPEL

Opel alustasarjat

Opel alustasarja on loistava valinta, jos haluat autoosi hieman urheilullisemman alustan tai haluat vaihtaa alustasarjan jostain muusta syystä. BC Racingilta löydät laajan valikoiman erilaisia alustoja Opeliin.

Kattavasta valikoimastamme löydät säädettäviä alustasarjoja esimerkiksi Opel Astraan, Corsaan, Vectraan, Omegaan ja Insigniaan. Kaikki Opelin yleiset mallit ovat siis edustettuna alustavalikoimassamme.

Opelin säädettävät alustasarjat pitävät sisällään kattavan määrän erilaisia osia, esimerkiksi iskunvaimentimet ja jouset. Säädettävän alustasarjan ansiosta auton korkeutta voi muutella esimerkiksi pienemmäksi, jolloin maavaraa on vähemmän. Samalla saat muutettua pehmeän ajotuntuman jäykempään, mistä on hyötyä suurilla nopeuksilla ajaessa.

Coiloverin iskunvaimennusta pystyy säätelemään helposti nupista kääntämällä. Voit vaihtaa iskunvaimennuksen tuntumaa esimerkiksi vuoden ajan mukaan. Samalla voit kasvattaa auton kuormankantokykyä.

Jos olet esimerkiksi aikeissa hankkia Opeliisi isommat vanteet, niin matalampi alustasarja antaa viimeisen silauksen tyylikkäälle lopputulokselle. Kun haluat muuttaa autosi ajettavuutta sporttisemmaksi, niin BC Racing Opel alustasarja on ykkösvalinta!

Eri alustasarjat eroavat toisistaan jämäkkyyden ja säätömahdollisuuksien mukaan. Voit tutustua kattavaan valikoimaamme ja löytää juuri sinun tarpeeseesi sopivan alustasarjan.

BC Racing -alustoilla on kahden vuoden takuu, mutta käytännössä jämerät alustamme kestävä ikuisesti. Näin hyvää Opelin alustaa laajoilla säätövaroilla ei välttämättä löydy muualta!


Loading...