BC RACING alustasarjat - OPELKorvaa kiinteät madallusjouset alustasarjalla, jossa huippuluokan säädettävyys

Jos kaipaat autoosi huipputason säädettävyyttä ja pelkät kiinteät madallusjouset eivät tuo autoosi riittäviä säätömahdollisuuksia, tutustu täyssäädettäviin alustasarjoihimme. Siinä, missä madallusjousten avulla saat madallettua autoasi vain tiettyyn korkeuteen, alustasarjamme tekee saman ennennäkemättömän laajoilla säätömahdollisuuksilla.

Madallusjouset eivät tuo samaa, monipuolista säätömahdollisuutta auton ulkonäköön ja ominaisuuksiin

Madallusjousten avulla madallat autosi alustaa tiettyyn korkeuteen ja siinä kaikki. Alustasarjamme avulla sen sijaan säädät kätevästi paitsi alustan korkeutta myös vaimennusta ja pystykallistusta eli Camber-kulmaa. Nämä säätyvät näppärästi alustan nupista kiertämällä. Lisäksi alustamme avulla vaikutat helposti autosi kuormankantokykyyn ja painopisteeseen. Uusi alusta virkistää myös autosi ilmettä. Alustamme madaltaa auton profiilia ja auton ulkonäkö muuttuu kerrasta urheilullisemmaksi. Samalla auton ajo-ominaisuudet jämäköityvät. Vanhempikin auto päivittyy alustamme avulla ulkönäöltään nuorekkaan urheilulliseen. Alustasarjan avulla on mahdollista madaltaa autoa voimakkaasti, jolloin ajokorkeus laskee. Samalla auton ajo-ominaisuuksien pehmeyden saa muutettua alkuperäisjousituksia jäykemmäksi, jolloin ajotuntuma erityisesti suuremmissa nopeuksissa paranee.

Hinta

Asettelu:

BC Racing iskunvaimennus on alan huipputasoa

BC Racing iskunvaimentimet ovat korkealuokkaisia monotube-vaimentimia. Monotube-vaimentimen mäntä ja öljytilavuus ovat normaalia suuremmat, vaimentimissa on erityisen hyvä lämmönkesto ja vain pieni riski öljyn kavitoinnille. Alustasarjojemme kaikki vaimentimet valmistetaan yksilöllisesti. Jokaisen automallin jousten, vaimentimien ja venttiilöinnin tuotekehitys on äärimmäisen tarkkaa ja valitsemme myyntiin vain parhaat prototyyppitestauksen perusteella. Näin olemme saneet alustasarjojemme ominaisuudet sellaisiksi, että ne vastaavat vaativankin autonomistajan tarpeisiin.

KYSY LISÄÄ ALUSTASARJOISTA >

Alustasarjamme on tehty kestämään

Alustasarjamme sisältävät sekä iskunvaimentimet että jouset. Alustamme avulla jätät rikkoutuneista iskunvaimentimista johtuvat ongelmat kerralla historiaan. Alusta on jousia helpompi vaihtaa itse ja nopea muutoskatsastaa. Annamme alustoillemme pitkän, kahden vuoden takuun. Alustamme on testattu Suomen talvioloissa ja rakennettu kestämään käytännössä ikuisesti. Alustojamme on saatavilla lähes kaikille automerkeille. Valitse autoosi sopiva alusta kattavasta valikoimastamme, josta löytyy sopiva alustasarja lähes mille tahansa eurooppalaiselle ja aasialaiselle automerkille.

Etkö löydä tarkoituksiisi sopivaa alustaa? - kustomoimme sopivan harvinaisiinkin automalleihin

Jos alustasarjaa ei ole autoosi valmiiksi saatavilla, eipä hätää. Kustomoimme sopivat alustat esimerkiksi uusiin Tesla Model S:iin tai uusiin sähköautoihin. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

OTA YHTEYTTÄ >

BC Racing - ainutlaatuista alustaosaamista

Me BC Racingillä olemme omistautuneet autojen ammattimaiseen suorituskyvyn ja ulkonäön parantamiseen. Ehkä juuri siksi BC Racing on Suomen suosituin alustasarjamerkki. Jos autostasi on rikkoutunut iskunvaimennin tai jouset, kannattaa harkita, vaihtaisiko kerralla koko alustan. Usein tämä tulee myös edullisemmaksi kuin vaihtaa iskunvaimentimet yksi kerrallaan. Tutustu vaihtoehtoihimme ja tilaa autoosi sopiva alusta kätevästi verkosta! Meiltä löydät myös kattavan valikoiman huippulaadukkaita erikoisvanteita.

OPEL

Opel alustasarjat

Opel alustasarja on loistava valinta, jos haluat autoosi hieman urheilullisemman alustan tai haluat vaihtaa alustasarjan jostain muusta syystä. BC Racingilta löydät laajan valikoiman erilaisia alustoja Opeliin.

Kattavasta valikoimastamme löydät säädettäviä alustasarjoja esimerkiksi Opel Astraan, Corsaan, Vectraan, Omegaan ja Insigniaan. Kaikki Opelin yleiset mallit ovat siis edustettuna alustavalikoimassamme.

Opelin säädettävät alustasarjat pitävät sisällään kattavan määrän erilaisia osia, esimerkiksi iskunvaimentimet ja jouset. Säädettävän alustasarjan ansiosta auton korkeutta voi muutella esimerkiksi pienemmäksi, jolloin maavaraa on vähemmän. Samalla saat muutettua pehmeän ajotuntuman jäykempään, mistä on hyötyä suurilla nopeuksilla ajaessa.

Coiloverin iskunvaimennusta pystyy säätelemään helposti nupista kääntämällä. Voit vaihtaa iskunvaimennuksen tuntumaa esimerkiksi vuoden ajan mukaan. Samalla voit kasvattaa auton kuormankantokykyä.

Jos olet esimerkiksi aikeissa hankkia Opeliisi isommat vanteet, niin matalampi alustasarja antaa viimeisen silauksen tyylikkäälle lopputulokselle. Kun haluat muuttaa autosi ajettavuutta sporttisemmaksi, niin BC Racing Opel alustasarja on ykkösvalinta!

Eri alustasarjat eroavat toisistaan jämäkkyyden ja säätömahdollisuuksien mukaan. Voit tutustua kattavaan valikoimaamme ja löytää juuri sinun tarpeeseesi sopivan alustasarjan.

BC Racing -alustoilla on kahden vuoden takuu, mutta käytännössä jämerät alustamme kestävä ikuisesti. Näin hyvää Opelin alustaa laajoilla säätövaroilla ei välttämättä löydy muualta!


Loading...