BC RACING alustasarjat - RENAULT

Hinta

Asettelu:
RENAULT

Renault alustasarjat

Renault-alustasarjan hankkiminen voi tulla ajankohtaiseksi, jos vanha alusta on kulunut tai jos haluat päivittää autosi alustan urheilullisempaan versioon. BC Racing -alustasarja Renaultille on erinomainen vaihtoehto, kun kaipaat sporttista tuntumaa ja laadukasta iskunvaimennusta!

Säädettävä Renault-alustasarja antaa autollesi urheilullisempaa ulkonäköä, mutta BC Racing -alusta parantaa myös ajettavuutta. Autosta tulee jämerän alustan ansiosta parempi ajettava korkeissa nopeuksissa.

Renault-alustasarja toimitetaan iskunvaimentimien ja jousien kanssa. Alustaa on helppo säätää, joten voit muokata sen juuri omaan tarpeeseesi sopivaksi. Voit säätää alustaa vaikkapa vuodenajan mukaan, jotta auto olisi parempi ajettava sekä kesällä että talvella.

BC Racing -alusta sopii vanhan alustasarjan korvaajaksi, jos alkuperäinen alusta on tullut tiensä päähän. Uusi ja urheilullisempi alusta on erinomainen valinta kuitenkin myös auton tuunaukseen. Esimerkiksi isot vanteet ja urheilullinen alusta voivat olla todella näyttävä yhdistelmä, joka kääntää muiden tiellä liikkujien päät.

Voit tutustua kattavaan valikoimaamme, ja etsiä juuri sinun menopelillesi sopivan alustasarjan. Meiltä löytyy alustoja muun muassa Renaultin Clio-, Megane- ja Twingo-malleihin. 


Loading...