BC RACING alustasarjat - SEAT

Hinta

Asettelu:
SEAT

Seat alustasarjat

Onko Seatin alkuperäinen alustasarja tullut jo tiensä päähän? Jos autosi kaipaa uutta alustaa, niin BC Racing -alustasarja saattaa olla todella hyvä valinta! Pystyt samalla vaihtamaan autosi alustan uudempaan ja tekemään autostasi urheilullisemman.

Säädettävä BC Racing -alustasarja on erinomainen hankinta Seatin omistajalle, sillä säätömahdollisuuksien ansiosta pystyt muuttamaan alustan maavaraa matalammaksi. Jäykempi alusta antaa autolle paremman ohjattavuuden korkeissa nopeuksissa.

Seatin säädettävässä alustasarjassa on mukana iskunvaimentimet ja jouset. Pakkaus sisältää siis kaiken tarpeellisen auton tuunaamiseen sporttisemmaksi.

Coiloverin iskunvaimennuksen säätö toimii helposti nappia kääntämällä, joten pystyt muutamaan vaimennusta esimerkiksi sen mukaan, millainen vuodenaika on kyseessä. Voit säätää esimerkiksi auton kuorman kantavuutta.

Uusi alustasarja tulee tarpeelliseksi, kun haluat päivittää alustaa uudempaan. BC Racing -säädettävä alusta on erinomainen vaihtoehto myös auton tuunaukseen, esimerkiksi jos olet hankkimassa suuremmat vanteet autoosi. Alustasarja voi kruunata näyttävän kokonaisuuden.

Erilaiset alustat ovat erilaisia jäykkyydeltään ja säätöominaisuuksiltaan. Tutustu kattavaan valikoimaamme, ja löydä omaan autoosi sopivin alustasarja! Meiltä löydät alustat esimerkiksi Seat Ibizaan, Leoon, Toledoon, Arosaan ja Alteaan.

Laadukkailla BC Racing -alustoilla on kahden vuoden takuu, mutta käytännössä ne kestävät ikuisesti. Hanki siis ajamisen iloa ja mukavuutta erinomaisen alustasarjan avulla!


Loading...