BC RACING alustasarjat - SKODA

Hinta

Asettelu:
SKODA

Skoda alustasarjat

Skoda-alustasarja on todella kannattava hankinta, kun haluat vaihtaa kuluneen alustasarjan uuteen tai muuttaa autosi ajotuntumaa urheilullisemmaksi. BC Racing -alustasarjan avulla pystyt saamaan mukavan ja sporttisen ajotuntuman samaan aikaan!

Skoda on yksi Suomen suosituimmista automerkeistä. Se ei ole mikään ihme, sillä ne ovat luotettavia käyttöautoja, jotka kestävät pohjoisen olosuhteet erinomaisesti. BC Racing -alusta voi kuitenkin olla hyvä valinta, kun haluat muuttaa autoasi hieman urheilullisemmaksi.

Alustasarja Skodalle on helppo säätää, joten pystyt muuttamaan alustan jäykkyyttä esimerkiksi sen mukaan, mikä vuodenaika on. Voit siis saavuttaa parhaan mahdollisen ohjattavuuden talvella ja kesällä.

Ajomukavuuden lisäksi uusi ja jäykempi alusta vaikuttaa myös siihen, miten auto käyttäytyy suurissa nopeuksissa. Paremman alustan avulla auton ohjattavuus on huomattavasti parempi, jos ajat nopeasti. Uusi alusta voi siis parantaa ajotuntumaa huomattavasti.

BC Racing -alustasarja sopii myös auton tuunaukseen, sillä matalampi alusta voi antaa autolle sen kaipaamaa urheilullista ulkonäköä. Esimerkiksi isojen vanteiden kanssa matala alustasarja on erittäin näyttävä näky Suomen teillä.

Valikoimastamme löytyy Skodan alustasarjoja esimerkiksi Skoda Octaviaan, Fabiaan, Kodiaqiin, Yetiin ja Superb-malleihin.

Annamme alustasarjoillemme kahden vuoden takuun. Alustamme ovat helppoja vaihtaa ja muutoskatsastaa. Hanki oma Skoda-alustasarjasi kätevästi verkkokauppamme laajasta valikoimasta tai kysy lisää!


Loading...