BC RACING alustasarjat - SUBARU

Hinta

Asettelu:
SUBARU

Subaru alustasarja

Subaru-alustasarja on hyvä hankinta autoon, jonka alkuperäinen alusta on jo kulunut. Voit myös hankkia uuden alustan, jos haluat tehdä autostasi hieman urheilullisemman. BC Racing -alustasarja Suberuun on silloin todella hyvä valinta, koska urheilulliset alustamme tekevät ajamisesta mukavampaa ja hauskempaa!

Subarulla on pitkä perinne rallin parissa, joten urheilullinen alusta sopii merkin malleihin todella hyvin. Alustasarjamme ovat helppoja säätää, ja se onnistuu näppärästi nupista kääntämällä. Voit esimerkiksi vaihtaa alustan säätöjä vuodenajan mukaan.

Ajomukavuuden ja urheilullisuuden lisäksi alustasarja vaikuttaa myös siihen, miten hyvin autoa pystyy ohjaamaan suurissa nopeuksissa. Jämäkkä alusta on todella vakaa, ja matalampi maavara tuo ohjaukseen oman sporttisen tuntumansa.

BC Racing -alustasarja sopii Subarun tuunaamiseen. Esimerkiksi isojen vanteiden kanssa alustasarja voi luoda todella näyttävän kokonaisuuden. Pystyt madaltamaan alustaa haluamaasi korkeuteen, jotta maavara olisi pienempi.

Valikoimastamme löytyy Subarun laadukkaita ja kestäviä alustoja mukava määrä. Meiltä löytyy sarjat esimerkiksi Subaru Imprezaan, Bajaan, Foresteriin, Legacyyn ja Outbackiin.

Alustasarjoillamme on kahden vuoden takuun. Alustat ovat helppoja vaihtaa ja muutoskatsastaa. Hanki oma Subaru-alustasarjasi kätevästi verkkokauppamme valikoimasta tai kysy meiltä lisää!


Loading...