BC RACING alustasarjat - TESLA

Hinta

Asettelu:
TESLA

Tesla alustasarjat

Teslan alustasarja on tarpeellinen hankinta sähköautoosi, kun haluat Teslaasi hieman sporttisemman alustan tai haluat vaihtaa alustasarjan jonkin muun syyn takia. BC Racingilta voit löytää laajan valikoiman erilaisia alustoja Teslaan.

Erittäin laajasta valikoimastamme löydät säädettävät alustasarjat esimerkiksi Teslan Model S ja Model 3 -malleihin. Voit etsiä oman automallisi, ja valita tarkoitukseesi parhaiten sopivan alustasarjan. 

Teslan säädettävään alustasarjaan kuuluvat iskunvaimentimet ja jouset. Säädettävän alustasarjan avulla auton korkeutta pystyy muuttamaan esimerkiksi pienemmäksi, jolloin maavara on pienempi. Tämän ansiosta saat muutettua pehmeän ajotuntuman jäykemmäksi, mikä on hyödyllistä suurilla nopeuksilla ajettaessa.

Urheilullinen alusta on tarpeellinen etenkin sähköautossa, jos haluat parantaa autosi suorituskykyä. Huippunopeuteensa ripeästi kiihtyvä sähköauto pystyy hyödyntämään renkaille nopeasti välittyvän voiman paremmin, kun alusta on huippuunsa viritetty.

Coiloverin iskunvaimennusta on mahdollista säädellä helposti nuppia vääntämällä. Voit säätää iskunvaimennusta esimerkiksi riippuen siitä, mikä vuodenaika on. Samalla auton kuormankantokykyä pystyy kasvattamaan.

Eri alustasarjat ovat erilaisia jämäkkyyden ja säätömahdollisuuksien suhteen. Tutustu kattavaan valikoimaamme, ja löydä juuri sinun Teslaasi parhaiten sopiva alustasarja.

Laadukkailla BC Racing -alustoilla takuu on kaksi vuotta, mutta käytännössä vahvat alustamme kestävä ikuisesti. Näin sporttisia Teslan alustoja ei välttämättä löydy muualta!


Loading...